Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Businesspost Midden-Limburg

Wij maken werk van uw post!

Onze missie
Met een onvoorwaardelijke inzet en een grote klantgerichtheid bewijzen wij dat postbezorging flexibeler, persoonlijker en goedkoper kan. We streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Historie 
Businesspost is een Nederlands postbedrijf met jarenlange postervaring. De basis is een 40-tal samenwerkende bedrijven die de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoeren. Onze bezorgers hebben allemaal een arbeidsovereenkomst met het bedrijf waar ze voor werken. Door opleiding, training en begeleiding verkleinen we voor onze mensen de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, zodat ze een grotere kans hebben daarin een baan te vinden. We voeren voor een aantal opdrachtgevers ook re-integratietrajecten uit. 
Het unieke van Businesspost is dat iedere vestiging haar eigen regionale klanten heeft. Hierdoor ontstaat een duidelijke relatie met één contactpersoon bij u in de buurt. Elk deelnemend bedrijf bezorgt uw lokale en regionale post en wisselt nationale post uit met collega-bedrijven. Post die we zelf niet kunnen bezorgen gaat naar PostNL. Businesspost heeft geen centraal hoofdkantoor, geen callcenters en dus geen overbodige kosten. Onze klanten zijn onder meer gemeenten, culturele- en zorginstellingen, politie, banken en diverse bedrijven, organisaties en verenigingen. Businesspost bezorgt geen post van particulieren en geen pakketten. De Businesspost organisatie wordt bestuurd door de Coöperatieve Zakelijke Post Nederland (CZPN) waarvan alle deelnemers lid zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
Zaken doen met Businesspost betekent niet alleen betrouwbare postbezorging tegen lagere kosten dan u gewend bent, maar ook een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze opdrachtgevers leveren een indirecte bijdrage aan het vergroten van de kans op werk op de reguliere arbeidsmarkt voor onze mensen.

U kunt dagelijks al uw post aan ons toevertrouwen.

 

Contact

Address: 
Businesspost Midden-Limburg
Keulsebaan 504
6045 GL Roermond
Telephone: 
0475 342589 / 06 10931648

Social Media

Locatie

webdesign: Artis.