Niek Eijsberg treedt toe als bestuurslid

Niek Eijsberg is per 1 januari jl. benoemd tot directeur van Risse Groep, hét sociaal ontwikkelbedrijf voor de regio Weert, Nederweert en Cranendonck en founder van Konnekt’os. Niek zal binnen het bestuur met verve de rol van penningmeester vervullen.

Niek: “Konnekt’os is het lokale bedrijvennetwerk waar het echt draait om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik vind het een eer om mij vanuit deze rol in te zetten om het MVO-platform verder te versterken en te inspireren. Ik kijk ernaar uit om hier samen met de andere bestuursleden invulling aan te geven.”

De Human Being Management Company in Herten is gespecialiseerd in talentanalyse en talent- en persoonlijke ontwikkeling voor individuen, teams, leidinggevenden en organisaties.

Claudia Toebosch: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) helpt organisaties om rekening te houden met de effecten van hun bedrijfsvoering t.a.v. Mens, Milieu en Maatschappij. Vanuit de HBM C voelen wij ons nauw verbonden met het thema Mens. We richten ons daarbij op de Human Beings binnen organisaties. Wij stellen de mens centraal, ook vanuit onze eigen bedrijfsvoering.”