Voorjaarsevenement Konnekt’os bij All-In Carwash Nederweert

Op de meest unieke locatie ooit – midden in een carwash – in de geschiedenis van Konnekt’os vond gisteren het voorjaarsevenement plaats. Compleet in het teken van statushouders. Want: statushouders worden door werkgevers nog té weinig ingezet voor het dagelijkse werk. Hopelijk vanaf gisteren niet meer. Met waardevolle bijdrage van:

  • Boghos Tekeyan waar werkgevers in Midden-Limburg terecht kunnen als ze aan de slag willen met statushouders;
  • Fikri el Makrini die ons vertelde dat het ‘niet aankijken’ een vorm van respect is in plaats van ongeïnteresseerd gedrag;
  • Martin Kniest die als werkgever met een maatschappelijk hart pleit voor meer aandacht voor eigen medewerkers (kijk docu De Wasstraat op NPO Gemist!);
  • Martin Verkoelen, Justin Verkoelen en Jasper De Brouwer die hun All-In Carwash speciaal voor de gelegenheid ter beschikking stelden en ons een kijkje gunden achter de schermen van deze waanzinnige carwash.

 

De Human Being Management Company in Herten is gespecialiseerd in talentanalyse en talent- en persoonlijke ontwikkeling voor individuen, teams, leidinggevenden en organisaties.

Claudia Toebosch: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) helpt organisaties om rekening te houden met de effecten van hun bedrijfsvoering t.a.v. Mens, Milieu en Maatschappij. Vanuit de HBM C voelen wij ons nauw verbonden met het thema Mens. We richten ons daarbij op de Human Beings binnen organisaties. Wij stellen de mens centraal, ook vanuit onze eigen bedrijfsvoering.”