Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

MVO-prijs: Schrijf u vóór 30 september in!!

De laatste weken zijn ingegaan om u in te schrijven voor de Konnekt'os MVO-prijs. De inschrijftermijn loopt tot 30 september. Maak gebruik van deze kans! U ontvangt niet alleen professioneel advies om uw MVO-beleid aan te scherpen maar tevens levert de verkiezing de nodige publiciteit en niet te vergeten bedrijfstrots op. Mocht u de finale halen, dan ontvangt u bovendien een kosteloze bedrijfsfilm en de winnaar mag zich 2 jaar lang de meest Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Midden-Limburg en Cranendonck noemen!

De informatie op een rijtje
Konnekt’os organiseert tweejaarlijks samen met COS Limburg de uitreiking van de MVO-prijs. Dit jaar hebben we een primeur: de uitreiking van de Konnekt’os MVO-prijs voor Midden-Limburg! Alle MKB-bedrijven die binnen deze gemeenten en de gemeente Cranendonck maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen meedoen aan deze verkiezing. Dit alles met als doel om MVO binnen het MKB in onze regio te stimuleren, Best Practices te belichten en koplopers zoals u in het zonnetje te zetten! Partners van Konnekt’os maken uiteraard ook kans om de MVO-prijs in de wacht te slepen. We hopen dan ook dat u meedoet! 

U kunt zich inschrijven via de button op onze homepage. U komt dan terecht op de website www.mvoprijs.nl waar u het inschrijfformulier vindt en verdere informatie over de verkiezing.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

 

Spetterend Discu-diner over 50-plus...

Heeft u ze ook? Vooroordelen ten opzicht...

“Wedstrijden win je nooit alleen ma...

Focus, samen de koers bepalen, zaken in...

Najaarsevent: 50-plussers op de wer...

  Dinsdag 27 november Golden Tulip, Drie...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.