Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Kennismaking

Het Midden-Limburgse MVO-platform Konnekt’os is een netwerk vol activiteiten. Vol waardecreatie, met en voor elkaar. Het is een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die elkaar en alle partners in de sociale keten leren kennen, zodat nieuwe samenwerking ontstaat.

Door de Participatiewet en de toenemende aandacht voor MVO groeien de kansen voor mensen, of liever; talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Konnekt’os versterkt deze ontwikkeling door mensen persoonlijk met elkaar in contact te brengen en o.a. kennis over actuele wet- en regelgeving te verschaffen.

Het Midden-Limburgse netwerk is het vervolg op Konnekt’os als initiatief van Risse Groep in de regio Weert en omstreken. Door de samenwerking met Westrom verdubbelt de regio en sluit het netwerk nu precies aan op de arbeidsmarktregio. De uitbreiding heeft gevolgen voor de impact van de inspirerende plenaire events, de praktische workshops, de fascinerende bedrijfsbezoeken en de informele kleinschalige Quick Lunches. Het biedt nog meer mensen de mogelijkheid hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

Alle ondernemers en werkgevers in de gemeenten Roermond, Weert, Echt-Susteren, Nederweert, Maasgouw, Leudal, Roerdalen en Cranendonck zijn van harte welkom om deel te nemen aan Konnekt’os.

XXL Traffic: "Wij doen het goe...

Dát is de stelling waar de medewerkers v...
Konnekt'os zomerevent

MVO-rugzakjes goed gevuld tijdens h...

MVO-rugzakjes goed gevuld tijdens het Ko...

Meet-up Maakindustrie smaakt naar m...

Op dinsdag 12 juni bundelden het MakeTec...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.