Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Partner Worden

  • Partners van Konnekt’os hebben toegang tot alle events en workshops. Dat betekent dat partners welkom zijn tijdens drie grote inspiratiebijeenkomsten met toonaangevende sprekers, waaronder één exclusief diner in stijl dat wordt verzorgd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen partners deelnemen aan 4 tot 6 Special Interest Workshops vol kennis en ervaring en ze krijgen de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van een mede-ondernemer. Tijdens de Quick Lunches komen Konnekt’os-partners en organisaties in de sociale keten zeer persoonlijk met elkaar in contact.
  • Partners krijgen praktische handvatten om zich te onderscheiden op MVO-gebied en werk te maken van MVO.
  • Partners hebben directe toegang tot gesubsidieerde arbeidskrachten en kennis over de begeleiding daarvan. Bovendien krijgen partners –desgewenst- diverse diensten aangeboden waaronder een quickscan, advies op maat, loonwaardemetingen, inzicht in beschikbare loonkostensubsidie en diverse vormen van ontzorging door Risse Groep en Westrom.
  • Partners bevinden zich in een bevoorrechte positie bij inkoop en aanbesteding én ze krijgen (publicitaire) exposure, zowel off- als online.

Met een investering van € 950 per jaar bent u al partner van Konnekt'os. De overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van drie jaar.

Partner worden is heel eenvoudig. Vul hieronder ons inschrijfformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Bekijk hier ons digitaal magazine

Online show 'De inclusiefste mens' was e...

Mieke Wijnen winnaar van online sho...

Na talloze webinars en masterclasses org...

BASF is nieuwe partner van Konnekt...

We zijn ontzettend trots dat we het bedr...
Webinar van kramp naar kracht
Webinar van kramp naar kracht
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
webdesign: Artis.