Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

“Wedstrijden win je nooit alleen maar samen als team!”

20 november

Focus, samen de koers bepalen, zaken in gang zetten, veranderingen initiëren en managen. Maar ook het verschil maken en voortdurend onderscheidend zijn. Continue op zoek naar verbeteringen op organisatorisch en persoonlijk vlak. In die context is Roel Seuren (47) iedere dag vol plezier en vol trots werkzaam binnen de coöperatie AB Werkt. Het nieuwe bestuurslid van Konnekt’os heeft aandacht voor de klant en stelt de omgeving om hem heen voorop. En dat alles vanuit klant- en medewerkersbelang en duurzaamheid. We stellen hem graag nader aan u voor.

Kantoormanager
Roel Seuren werkt als kantoormanager binnen AB Werkt Zuid Nederland. “Ik ben daar verantwoordelijk voor de regio Midden-Limburg en op interim basis voor Zuid-Limburg. Hier ben ik het aanspreekpunt voor de verschillende teams die bestaan uit recruitment, accountbeheer, administratieve binnendienst en accountmanagement. Het is iedere dag weer een gezamenlijke uitdaging om kwalitatief goed personeel te vinden voor onze klanten. We hebben een groot netwerk en onze medewerkers werken vol passie en betrokkenheid vanuit ieders expertise. Kortom, iedere dag is anders en levert veel werkplezier op.”
 

Hardlopen
Roel is lang actief geweest binnen de Rabobank vanuit diverse managementfuncties in Limburg. Zijn achtergrond is HEAO Commerciële economie en Master Strategy and Organization. In zijn vrije tijd kan je hem hardlopend tegenkomen of als jeugdtrainer op het voetbalveld. Niet voor niets is zijn motto: Wedstrijden win je nooit alleen, maar samen als team.
 

Waarom bestuurslid?
Op de vraag waarom hij bestuurslid is geworden van Konnekt’os antwoordt Roel: “We zijn binnen Konnekt’os founder en partner en vanuit die positie vullen wij als AB Werkt ook graag een bestuursfunctie in. Remco van Sambeek vervult nu de functie als regiomanager binnen ons bedrijf en draagt het bestuursstokje daarom over aan mij. Ik wil graag mijn enthousiasme inbrengen en mijn steentje bijdragen aan dit mooie MVO-platform. Ik begeef me graag tussen de mensen en sta bekend als verbinder. Het is mijn doel om Konnekt’os onder een nog breder publiek bekend te maken en de mooie events en workshops verder vorm te geven.”

 

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.