Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

XXL Traffic: "Wij doen het goed en anders doen wij het niet!"

27 augustus

Dát is de stelling waar de medewerkers van XXL TRAFFIC Regio Verkeersregelaars helemaal achter staan. Was u aanwezig tijdens het Konnekt’os Zomerevent? Dan heeft u waarschijnlijk al gehoord welke dienstverlening XXL Traffic te bieden heeft. Konnekt’os stelt deze nieuwe partner uit Weert ook nog graag via dit nieuwsbericht aan u voor.

Veiligheid voorop
“XXL Traffic is een belangrijke speler in de voorziening van verkeersregelingen en infra ondersteuning.” Aan het woord is Robbie Snoek, operationeel manager. XXL Traffic biedt met zijn brede aanbod aan verkeersregelaars een allround dienstverlening voor wegbeheerders, infra bedrijven, overheden, en evenementenorganisaties. Van verkeersbegeleiders bij groenonderhoud of bij kraanwerkzaamheden tot parkeerstewards en beveiliging op maat. Dit laatste gebeurt voornamelijk vanuit het zuster bedrijf XXL Security Services.
“Vakmanschap en kwaliteit zonder compromissen, daar staan onze verkeersregelaars voor”, zegt Robbie. “Iedere medewerker van ons bedrijf is zich bewust van het feit dat veiligheid door samenwerking en helderheid in de uitvoering een must is. Bij ons worden regels goed nageleefd. Wij doen het goed en anders doen wij het niet!”

Creëren van mogelijkheden
Het vinden van geschikte werknemers valt tegenwoordig niet mee. “Op zich is dit een positieve ontwikkeling op de huidige arbeidsmarkt, maar voor de werkgever maakt dit het vinden van personeel steeds lastiger”, zegt Robbie. Om aan de vraag naar verkeersregelaars te kunnen voldoen, werkt XXL Traffic sinds een jaar samen met Werk.Kom, dat mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt naar werk bemiddelt. XXL Traffic zorgt voor de opleiding van deze mensen. “We werken prima samen”, zegt Robbie. “Werk.Kom steekt veel energie in het werven, blijft voortdurend in gesprek met ons en ondersteunt in het creëren van mogelijkheden.”
Inmiddels heeft XXL Traffic vier mensen vast in dienst via Werk.kom. Zij hebben allemaal een fulltime contract. Robbie is erg tevreden over de mentaliteit en de werklust van deze mensen. “Ze zijn een aanwinst voor ons bedrijf. Er loopt inmiddels een vijfde sollicitatie. Op dit moment zijn we in gesprek met Werk.kom en Kr8chtig om te zien of er kansen liggen in een samenwerkingsverband, want stilstaan is achteruitgaan!”

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.