Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Konnekt’os verwelkomt weer een nieuwe partner: LEAN HR Services

9 mei

Op 1 mei, de dag van de arbeid, verwelkomde Konnekt’os LEAN HR Services als nieuwe partner. Een mooie datum voor een bedrijf dat recruitment als specialisme heeft. Het Roermondse bedrijf bestaat nu ruim drie jaar. In korte tijd groeiden ze uit tot een volwaardige intermediair op de arbeidsmarkt in de regio Midden- en Noord-Limburg. Twan Bongers (Accountmanager) Rogér Tissen (Recruiter) gaan LEAN HR Services vertegenwoordigen tijdens de bijeenkomsten van Konnekt’os.

De juiste kandidaat
LEAN HR Services fungeert graag als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Naast recruitment opdrachten die LEAN HR Services graag voor u uitvoert, kunt u er terecht voor HR Interim, HR Advies, maar ook voor beroepskeuzetesten, assessments en opleidingstrajecten. “Wij denken mee in bedrijfsprocessen”, zegt Rogér Tissen. “Dat doen we op een eerlijke en scherpzinnige manier. Met al onze kennis, ervaring en innovaties op het gebied van recruitmenttechnieken vinden wij de juiste kandidaat voor een vacature.” Twan Bongers vult aan: “Bij LEAN HR Services werken de juiste mensen om vraagstukken van bedrijven in behandeling te nemen. We zijn een jong bedrijf, maar met deskundige professionals die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben op alle gebieden van HRM.”

Maatschappelijk betrokken
LEAN HR Services biedt niet alleen ondersteuning op het gebied van arbeid, maar is ook maatschappelijk betrokken. Het bedrijf is sponsor van diverse culturele en sportieve initiatieven in Roermond. “Wij verbinden graag onze naam aan activiteiten die iets teruggeven aan de samenleving. Dat past bij de normen en waarden waar LEAN HR Services voor staat”, aldus Twan. “Door partner te worden van Konnekt’os zetten wij nu een volgende stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.” Op ons eerstvolgende event stellen Twan en Rogér zichzelf en hun bedrijf graag persoonlijk aan u voor.

 

webdesign: Artis.