Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Beachclub Degreez, een unieke beleving aan het water

20 februari

Konnekt’os is blij met de komst van een bijzondere nieuwe partner; Beachclub Degreez, gelegen op het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel. Bijzonder omdat het bedrijf in de wintermaanden tot Zero Degreez wordt getransformeerd. Diverse partners van Konnekt’os hebben al persoonlijk kennisgemaakt met de zomerse variant van de beachclub; in juli 2016 ontving manager Tim Giessen de gasten van Konnekt’os op zijn mooie evenementenlocatie. Nu maakt hij zelf deel uit van ónze club.
 
Dé locatie voor evenementen
“De mooiste beachclub van Nederland ligt midden in Limburg.” Tim Giessen vertelt met trots over dé locatie voor zakelijke en particuliere evenementen, gelegen aan helder water, midden in wit zand. “We zijn heel basic begonnen door een volledig houten strandtent te bouwen; een echte beachclub dus”, zegt Tim. “Door het gebruik van natuurlijke materialen in mediterrane sfeer is onze multifunctionele eventlocatie in deze prachtige omgeving uniek.” Beachclub Degreez is enkel en alleen geopend voor besloten events. Tim: “Op die manier staan wij niet voor verrassingen. Door te werken van event naar event zijn wij steeds gefocust op de volgende activiteit. Door onze samenwerking met het Fun Beach Event & Leisurepark hebben wij een breed scala aan mogelijkheden: van cocktailworkshop tot helicopterdroppingen.”

Gastheerschap
De carrière van Tim Giessen ging van start in de autobranche. Daar deed hij ervaring op in sales en marketing én in het omgaan met klanten. Tim breidde zijn gastheerschap in showrooms en op beurzen uit naar de organisatie van bedrijfsevenementen. Sinds vijf jaar zet hij zijn kwaliteiten in om wensen ten aanzien van events optimaal in te vullen. “Een klant is steeds meer een gast geworden”, zegt Tim. “Je werkt sámen aan de totstandkoming van een succesvol event, maar de weg er naartoe moet ook een feestje zijn. Ik heb maar één kans om de gast dat gevoel te geven.”

Planet en People
De aandacht voor onze planeet, één van de speerpunten van maatschappelijk verantwoord ondernemen, is bij Beachclub Degreez duidelijk zichtbaar in het volledig houten pand, dat omringd is door houten terrassen en binnen en buiten is ingericht met houten meubilair. Tim: “Wij hopen binnenkort het Green Key label te krijgen; het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in onze branche. Ons pand is toekomstproof gebouwd, maar onze zorg voor het milieu gaat verder, bijvoorbeeld door te letten op het gebruik van schoonmaakmiddelen.” Dat schoonmaken wordt voor een deel uitgevoerd door twee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder leiding van een coach pakken zij de dagdagelijkse klussen op, zoals het netjes houden van het terras en de verzorging van het vele groen. Tim: “Zo zorgen wij samen goed voor dit mooie stukje Limburg!”

Konnekt'os zomerevent

MVO-rugzakjes goed gevuld tijdens h...

MVO-rugzakjes goed gevuld tijdens het Ko...

Meet-up Maakindustrie smaakt naar m...

Op dinsdag 12 juni bundelden het MakeTec...

Het Goed wil een betere wereld acht...

‘Werk maken van hergebruik en een betere...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.