Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Manpower Social Development haalt talent naar boven

27 november

Vanaf 1 november is Manpower partner van Konnekt’os! Manpower is al 65 jaar HR-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Manpower draagt bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Het onderdeel Social Development richt zich op kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social Development haalt hun talent weer naar boven en maakt zo de stap naar werk weer mogelijk. MVO hoort dus bij de core business van Manpower. Pascal van de Giessen, consultant Social Return, legt uit waarom zij kiezen voor Konnekt’os én wat ze hopen toe te voegen aan ons MVO-platform.

Waarom Konnekt’os?
Pascal: “Het MVO-gevoel dat als een rode draad door het netwerk loopt, gaf de doorslag. Dat spreekt ons enorm aan en past perfect bij onze visie. Daarom willen wij graag in contact komen met de andere partners en elkaar ontmoeten. Samen iets voor de doelgroep doen, heeft nóg meer effect dan alleen”.

Pascal: “We constateren steeds meer dat de vraag en het aanbod op de arbeidsmarkt niet met elkaar matchen, ook in deze regio. Het schaap met de 5 poten is er niet (meer). Dit maakt de noodzaak groter om samen te werken en het gat te dichten door mensen op te leiden, en geschikt te maken voor de arbeidsmarkt. Ook hier kan Manpower iets in betekenen. We hebben veel kennis in huis, die we graag inzetten voor de andere partners.”

Toegevoegde waarde
“Konnekt’os voegt wat ons betreft al meteen waarde toe. We hebben nu 2 bijeenkomsten meegemaakt en deze zetten ons aan het denken. In de zin van: wat kan ik morgen meteen anders doen? De thema’s en de sprekers zijn goed, de events out of the box en houden ons als werkgever scherp. Daarnaast hebben we al een aantal nieuwe relaties ontmoet en waardevolle contacten opgedaan. Wij zijn dus enthousiast.”

Meer weten over Manpower of samen sparren?
Wil je meer weten over Manpower, heb je behoefte om een keer te sparren of heb je een specifieke vraag, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

www.manpowergroup.nl
pascal.van.de.giessen@manpower.nl
Tel: 06-22666079

Spetterend Discu-diner over 50-plus...

Heeft u ze ook? Vooroordelen ten opzicht...

“Wedstrijden win je nooit alleen ma...

Focus, samen de koers bepalen, zaken in...

Najaarsevent: 50-plussers op de wer...

  Dinsdag 27 november Golden Tulip, Drie...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.