Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

MH Roadstyling, onbegrensd in reclame

21 juni

Konnekt’os verwelkomt weer een nieuwe partner: MH Roadstyling, met vestigingen in Sittard en Roermond. MH Roadstyling is een full service reclamebureau, met een specialisatie op het gebied van binnen- en buitenreclame en bewegwijzering. Het bedrijf is al jarenlang partner van Kom’mit, het MVO-platform in de Westelijke Mijnstreek. Nu er een vestiging in Roermond is geopend, verbindt MH Roadstyling zich ook graag aan het Midden-Limburgse MVO-netwerk. Wij stellen het bedrijf én directeur Jos Mostard graag nader aan u voor.

Marktleider in Limburg
“Sinds de oprichting in 1989 is ons bedrijf gegroeid en veranderd. Wat begon als een tweemanszaak, met één man personeel, dat zich richtte op car- & truckstyling, is uitgegroeid tot een compleet sign bedrijf met meer dan 70 mensen in vaste dienst.” Jos Mostard spreekt met trots over het bedrijf waarvan hij al bijna 20 jaar directeur is. Bedrijven kunnen bij MH Roadstyling terecht voor een breed scala aan reclameproducten, interieurtoepassingen en bewegwijzeringssystemen. Het beletteren van auto’s, reclame op gevels, wand- en raamdecoratie: MH Roadstyling kan het realiseren. Vanaf ontwerp en advies tot en met de uiteindelijke uitvoering op locatie. “Momenteel mogen wij ons marktleider in Limburg noemen”, zegt Jos. “Door onze omvang en jarenlange ervaring hebben we een enorme kennis en expertise in huis.”

MVO
Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt MH Roadstyling zijn verantwoordelijkheid. Jos Mostard maakt deel uit van de Stuurgroep Duurzaamheid van Fortuna Sittard en hij is bestuurslid van Kom’mit. Het bedrijf zet ook regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in voor diverse hand-en-spandiensten. Op het aspect ‘milieu’ valt MH Roadstyling op door gebruik te maken van de allernieuwste generatie wrapfolies. Dit materiaal is milieuvriendelijk door het ontbreken van PVC en Ftalaten en daardoor uitermate geschikt voor projecten binnen een kader van duurzaam milieubeleid. De ‘groene’ folie wordt in eigen huis beprint met uitsluitend milieuvriendelijke Latex ‘groene’ inkten.

Gecertificeerd signmaker
MH Roadstyling is het enige bedrijf in Limburg dat in het bezit is van het gekwalificeerde signmakers 3M-certificaat. “Daar zijn we natuurlijk trots op”, vertelt directeur Jos Mostard. “Het is niet alleen een bewijs dat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren aan onze klanten, maar toont ook aan dat wij continu bezig zijn om dat hoge kwaliteitsniveau te waarborgen dan wel nog verder te verbeteren.”

Tijdens het Konnekt’os Zomerevent, op 25 juni, nemen de collega’s van de locatie in Roermond de honneurs waar om het bedrijf persoonlijk aan u voor te stellen.

 

Een verslag over het najaarsevent...

Klik hier voor het digitale magazine van...

UWV Midden-Limburg is onlangs found...

“Kwestie van anders tegen je eigen bedri...

Weert schudt werkgevers wakker!

Lager ziekteverzuim, hogere productivite...
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.