Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Utilicht wordt partner van Konnekt’os!

1 maart

Konnekt’os mag nog een nieuwe partner verwelkomen: Utilicht uit Weert! Utilicht - ook wel the Light Club genoemd - is met meer dan 30 jaar ervaring de grootste onafhankelijke specialist in de Benelux op het gebied van verlichtingsoplossingen en verlichtingsadvies. Bij Utilicht staat de mens centraal. Meerdere kandidaten van Werk.Kom werken er met veel plezier. Zo kwamen ze in contact met Konnekt’os en na het bezoeken van ons event besloten ze om partner te worden.

Utilicht wordt binnen Konnekt’os vertegenwoordigd door Ingrid Delissen. We stellen Utilicht in het nieuwe jaar heel graag live aan u voor!
 

Ingrid vertelt waarom Utilicht zich aansluit bij Konnekt’os: ‘We hebben een goede band opgebouwd met Werk.Kom. We hebben kandidaten op onze werkvloer die al langere tijd bij ons gedetacheerd zijn en twee mensen hebben we via Werk.Kom in dienst genomen. Ik heb al verschillende keren een Konnekt’os event bezocht en ik word er letterlijk blij van! Ik raak er geïnspireerd’. Wat verwacht Utilicht van Konnekt’os? ‘Ik vind het fijn om regelmatig te sparren met mensen die ook bezig zijn met sociaal ondernemen! Wie weet welke nieuwe ideeën er ontstaan bij de komende events en workshops!’

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.