Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Gehlen Zonwering wordt partner van Konnekt’os

25 april

Op een mooie aprildag gaf Gehlen Zonwering aan dat zij graag als nieuwe partner van Konnekt’os hun bijdrage willen leveren aan ons platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Directeur Gaston Gehlen kwam tijdens ons Voorjaarsevent kennismaken en was na die avond overtuigd van de meerwaarde van Konnekt’os.

Familiebedrijf
Gehlen Zonwering is opgericht in 1981. Gaston Gehlen was jaren verantwoordelijk voor de sales. Eind vorig jaar werd hij samen met zijn zus Janice Gehlen benoemd tot directeur. Gaston Gehlen: “Wij zijn een familiebedrijf dat zorg draagt voor de levering, montage, service en onderhoud van diverse producten, zoals buitenzonweringen, binnen zonweringen, overkappingen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren. Ons bedrijf is actief in zowel de particuliere sector als de projectmatige sector. Denk daarbij aan de utiliteitsbouw, de zorgsector, scholen en woningcorporaties. Gehlen Zonwering biedt kansen aan jongens met een achterstand tot de arbeidsmarkt en daarnaast sponsoren wij diverse verenigingen en meerdere lokale en landelijke goede doelen.”

 

Duurzaam ondernemen
Het Sittardse familiebedrijf is partner geworden van Konnekt’os, omdat zij veel waarde hechten aan duurzaam ondernemen. Zo werd een maand geleden een belangrijke stap gezet met het plaatsen van een elektrische oplaadpaal voor klanten en personeel. Gehlen Zonwering is reeds partner van een MVO-platform in de westelijke mijnstreek. “Omdat wij veel waarde bieden én maatschappelijk verantwoord ondernemen is het partnership met Konnekt’os hierop een perfecte aanvulling”, zegt Gaston Gehlen. “Daarnaast is het grote netwerk dat Konnekt’os met zich meebrengt een goede aanvulling op onze organisatie.”
Op ons eerstvolgende event stelt Gaston zichzelf én het bedrijf graag persoonlijk aan u voor.

webdesign: Artis.