Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Meet-Up voor de Maakindustrie

24 april

Ze zijn moeilijk te vinden he? Talentvolle mensen voor de maakindustrie. Tegelijkertijd zitten er in Limburg ruim 7800 werkzoekenden op de bank die staan te popelen om aan de slag te gaan. Misschien wel bij u! Samen kunnen we talent actief aantrekken.

Konnekt’os en MakeTech Platform Keyport nodigen u van harte uit om op12 juni mee te denken tijdens een Meet-up voor de Maakindustrie. Hoe gaan wij het tekort in onze branche oplossen? De ideale medewerker is er nog niet, maar als we de handen ineen slaan, is er veel te winnen.

Laat u inspireren en praat met ons mee op deze middag! Er is veel ruimte voor discussie en natuurlijk maakt u kennis met collega’s uit de maakindustrie.
U bent er toch ook bij?! We verwachten heel wat ondernemers. Elkaar ontmoeten en elkaar weten te vinden en versterken staat deze middag centraal.

Sprekers
We zijn te gast bij Frans Swinkels van Adams Musical Instruments, een prachtig maakbedrijf in onze regio!

Jeroen van den Berg van het UWV vertelt over de arbeidmarkt-ontwikkeling in onze regio en over de kansen die er liggen voor de maakindustrie. De uitdaging: Hoe gaan we vraag en aanbod in de maakindustrie beter op elkaar afstemmen?

Peter Holtslag
De praktijk leert dat er vaak een gat is tussen wat mensen in de opleiding leren en de competenties die verwacht worden in het werkveld. Tijdens deze meet-up maakt u kennis met ondernemer Peter Holtslag van Verder in Techniek. Hij vond een gat in de markt. Hij stoomt werkzoekenden in 8 weken klaar voor een beroep in de techniek. In die 8 weken leren ze de fijne kneepjes van het vak. Alle deelnemers stroomden tot dusver uit in een baan.

Programma
15.00 uur: Rondleiding bij Adams Musical Instruments (facultatief op basis van aanmelding)
15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Introductie door Eric Drossaert, MakeTech Platform Keyport, Jeroen van den Berg (UWV) over arbeidsmarktontwikkeling en kansen voor de maakindustrie Peter Holtslag (Verder in Techniek) Binnen 8 weken een baan in de techniek met een CNC-opleiding
17.00 uur: Tafeldiscussie
17.45 uur: Plenaire terugkoppeling en afsluiting
18.00 uur: Borrel

Zorg dat u erbij bent! Aanmelden kan alleen voor bedrijven uit de maakindustrie.
Benieuwd? Dan zien we u graag op dinsdag 12 juni! Locatie: Adams Musical Instruments, Aziëstraat 17-19, Ittervoort. U kunt zich aanmelden via info@konnektos.nl Graag vermelden of u deelneemt aan de rondleiding vanaf 15.00 uur.

Een verslag over het najaarsevent...

Klik hier voor het digitale magazine van...

UWV Midden-Limburg is onlangs found...

“Kwestie van anders tegen je eigen bedri...

Weert schudt werkgevers wakker!

Lager ziekteverzuim, hogere productivite...
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.