Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent
Founder- en partnership

Rabobank Roermond-Echt nieuwe partner van Konnekt’os

4 mei

Begin maart verwelkomde Konnekt’os een nieuwe partner: Rabobank Roermond-Echt. Jos Claessen, directeur Particulieren & Private Banking, vertegenwoordigt de Rabobank op bijeenkomsten van Konnekt’os. Jos Claessen beschikt over een ruime bankierservaring met betrekking tot de Particulieren en Private Banking markt. Na 12 jaar in diverse directiefuncties buiten Limburg te hebben gewerkt, is hij sinds twee jaar weer terug op zijn geboortegrond bij de bank in Roermond.

Betrokken partner
Rabobank Roermond-Echt kent de regio en is actief in de gemeente Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Niet alleen als bankier, maar ook als betrokken partner bij initiatieven die het wonen, werken en leven in de lokale samenleving aangenaam maken. “Als coöperatie gaat onze dienstverlening verder dan puur het verzorgen van bankzaken”, zegt Jos Claessen. “Zo leveren we financiële ondersteuning, delen we kennis en bieden we helpende handen bij lokale evenementen en activiteiten, zodat we samen met de initiatiefnemers ideeën kunnen realiseren.”
Claessen vertelt verder over de keus van de Rabobank om partner te worden van Konnekt’os: “Vanuit onze coöperatieve gedachten is de Rabobank ook begaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij steunen om die reden Konnekt’os door middel van ons partnership in hun doelstelling deze mensen weer een plek op deze arbeidsmarkt te verschaffen.”

webdesign: Artis.