Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Nieuwe partner voor Konnekt’os: Abecon Informatiesystemen B.V.

13 maart

Konnekt’os verwelkomt een nieuwe partner: Abecon Informatiesystemen B.V. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwegein, maar de consultants ondersteunen projecten in het hele land. Eén van deze projecten is de implementatie van Microsoft Dynamics NAV2017 bij Westrom. Door deze samenwerking kwam Konnekt’os in beeld. Letterlijk, want het partner- en founderbord in de hal van Westrom trok de aandacht; daar wilde Abecon ook graag op worden vermeld. We stellen deze nieuwe partner graag nader voor.

Efficiënter samenwerken
Abecon verzorgt het ontwerp, de realisatie en de ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen die gericht zijn op efficiënter (samen)werken. “Wij hebben een enthousiast team van professionals waarmee we gestandaardiseerde branche specifieke software ontwikkelen en implementeren. Dat doen we voor onder meer de zorg, opleidingsinstituten, uitgeverijen, groothandel en productiebedrijven.” Aan het woord is Constant van Limburgh, die als algemeen directeur verantwoordelijk is voor de algehele bedrijfsvoering van Abecon. “In de huidige markt van digitale transformatie is het voor bedrijven belangrijk een partner hebben die kan helpen om de voordelen van het Microsoft-platform optimaal te benutten”, zegt Constant. “Onze filosofie is gericht op effectiviteits- en productiviteitsverbetering in een wereld van verandering. Van server naar cloud en van computer naar mobiel: wij zijn als geen ander thuis in het complete platform.”

Goede doelen
Constant van Limburgh gaat Abecon vertegenwoordigen binnen ons MVO-platform. “Ik heb er zin in om via Konnekt’os nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen die net als wij iets méér willen doen voor anderen.” Constant vertelt dat Abecon diverse goede doelen sponsort die mensen kunnen helpen om hun plek in de maatschappij te behouden. “Wij sponsoren bijvoorbeeld de Amsterdam City Swim, voor onderzoek naar en behandeling van ALS. Ook steunen we acties om geld in te zamelen voor diabetes en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Het partnerschap van een platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen sluit daar goed op aan.”

Een verslag over het najaarsevent...

Klik hier voor het digitale magazine van...

UWV Midden-Limburg is onlangs found...

“Kwestie van anders tegen je eigen bedri...

Weert schudt werkgevers wakker!

Lager ziekteverzuim, hogere productivite...
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.