Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Enthousiaste postbedrijf van Nederland partner geworden

25 november

Vlak voor de zomervakantie mochten we Sandd verwelkomen als nieuwe partner van ons platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sandd bezorgt post tegen de scherpst mogelijke tarieven. Jaarlijks bezorgt het bedrijf ruim 750 miljoen poststukken voor gerenommeerde bedrijven. Antoine Miesen, regio accountmanager sales, vertegenwoordigt het bedrijf binnen Konnekt’os.

‘Kan niet’ kennen we niet
“Bij Sandd willen we maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt.” Aan het woord is Antoine Miesen. Als accountmanager is hij verantwoordelijk voor de sales van ‘Eén van de meest enthousiaste postbedrijven van Nederland’ in de regio zuid. “Sandd wil het de klanten zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat we al onze producten en diensten zoveel mogelijk afstemmen op hun wensen en behoeften. Wij denken mee met de klant en maken het onmogelijke mogelijk. Want ‘kan niet’, kennen we niet bij Sandd.”
Antoine Miesen weet vanuit zijn jarenlange saleservaring hoe belangrijk het is om juist in de huidige markt zowel bestaande klanten als prospects proactief te benaderen om new business te genereren. “Wij zijn blij dat we nu aangesloten zijn bij Konnekt’os”, zegt Miesen. “Sandd kan met haar dienstverlening een bijdrage leveren aan het succes van andere partners. Als u weet wie u wilt bereiken, dan weten wij hoe. Dat is waar we goed in zijn.”

Post milieuvriendelijk verzenden
Sandd voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. Het bedrijf werkt volledig klimaatneutraal door in alle processen de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te reduceren. Antoine Miessen: “Om duurzame productie en verzending van post te stimuleren, heeft Sandd samen met PostNL en Axender de Stichting Milieukeurmerk Post opgericht. Je kunt een milieuvriendelijke postzending herkennen aan het logo van Stichting Milieukeurmerk Post.”

Spetterend Discu-diner over 50-plus...

Heeft u ze ook? Vooroordelen ten opzicht...

“Wedstrijden win je nooit alleen ma...

Focus, samen de koers bepalen, zaken in...

Najaarsevent: 50-plussers op de wer...

  Dinsdag 27 november Golden Tulip, Drie...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.