Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Najaarsevent: 50-plussers op de werkvloer

13 november

 

Dinsdag 27 november

Golden Tulip, Driesveldlaan 99 in Weert

Konnekt’os Najaarsevent en Discu-diner dinsdag 27 november

50-plus: last of lust?!
Heef u ze ook? Vooroordelen ten opzichte van 50-plussers op de werkvloer? Of neemt u juist 50-plussers aan vanwege hun arbeidsethos of andere kwaliteiten? Wat kan deze doelgroep uw bedrijf eigenlijk opleveren? Met de toenemende vergrijzing vormen 50-plussers een steeds groter deel van de beroepsbevolking. Tijd om eens over en met deze groep van gedachten te wisselen! Hoe gaat u 50-plussers in hun kracht zetten in uw bedrijf?

Op dinsdag 27 november verrassen wij u tijdens het Konnekt’os Najaarsevent met een bijzonder Discu-diner met verschillende eye-openers van en over deze ervaren werknemers oftewel ‘silverbrains’. Tijdens het interactieve Discu-diner wisselt u met uw tafelgenoten van gedachten. U wordt bij iedere gang verleid door een prikkelend verhaal van 50-plus-experts Anne-Marije Buckens en Hans Kasper. Verslik u dus vooral niet in een van de heerlijke gerechten als onze sprekers eventuele vooroordelen compleet weerleggen

Hier wilt u toch bij zijn! U kunt zich aanmelden via onze website of via info@konnektos.nl
 

Sprekers

Anne-Marije Buckens
Anne-Marije Buckens zet u aan het denken over uw positie op de arbeidsmarkt van de toekomst: als werknemer of als werkgever. Buckens deed onderzoek naar de vergrijzende arbeidsmarkt, hielp honderden 50-plussers aan het werk en schreef tussen de bedrijven door ook nog eens een boek met tips voor 50-plussers. Want hoe kom je aan de slag als 50-plusser? Ze richtte loopbaancentrum De 50-plus company op. Ook speelt ze de hoofdrol in haar eigen theatershow voor werkgevers en HR-managers ‘De grote 50-plus show’.

 

Hans Kasper
De vergrijzing neemt de komende jaren toe. ‘Zullen al deze ‘nieuwe ouderen’ wel gelukkig zijn in de Participatiesamenleving waarvan ze deel (gaan) uitmaken?’, vroegen de oprichters van Silverbrains zich af. Hans Kasper is hoogleraar marketing aan Maastricht University en medeoprichter van Silverbrains. Silverbrains maakt werkgevers, overheden en andere organisaties bewust van de lifestyle en behoeften van ouderen, zodat zij beter in kunnen spelen op de wensen van deze doelgroep.  Silverbrains doet continu onderzoek naar 50-plussers en weet hoe zij denken over werk, pensioen en meer. U na 27 november ook!
 

Programma

 

16.30 uur            Ontvangst met aperitief bij Golden Tulip Weert

 

17.00 uur            Welkomstwoord door Ton Hendriks, bestuursvoorzitter Konnekt’os

                               Update Konnekt’os

                              

17.30 uur            Start 4-gangen Discu-diner

Met een energiek en inspirerend verhaal van Anne-Marije Buckens en Hans Kasper over 50-plussers op de arbeidsmarkt. Zij gaan in discussie met u over de vraag wat 50-plussers kunnen betekenen voor u en uw bedrijf. Uiteraard onder het genot van een heerlijk diner zorgvuldig voor u bereid en geserveerd door onze enthousiaste keukenbrigade.

 

21.00 uur            Afsluiting

 

 

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.