Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Marja Blankman treedt toe als bestuurslid voor Konnekt’os

27 mei

“Een steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen”

Het bestuur van Konnekt’os is uitgebreid met een nieuw bestuurslid: Marja Blankman. Zij wordt in de vergadering van 6 juni 2019 formeel benoemd. Marja Blankman is Directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Weerterland en Cranendonck. In die rol is zij verantwoordelijk voor de totale dienstverlening (service en advies) aan de particuliere klanten van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Dat doet ze samen met vier teams die werkzaam zijn in de kantoren in Budel, Nederweert, Weert en Stramproy. Daarnaast is ze samen met de directievoorzitter verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de lokale bank.

Zelfredzaamheid voor iedereen
“Ik ga nog ervaren en ondervinden waar mijn rol ligt binnen het bestuur. Wat ik breng is mijn inzet en enthousiasme voor organisaties die op maatschappelijk vlak actief zijn en aansluiten bij de normen en waarden van de Rabobank. Rabobank staat voor zelfredzaamheid voor iedereen, en dat vind ik ook terug in de waarden en inzet van Konnekt’os.”

Maatschappelijke opdracht
“Rabobank is founder van MVO-platform Konnekt’os. Ik vind de maatschappelijke opdracht van onze coöperatieve organisatie belangrijk. Die waarde invullen, dichtbij de inwoners van ons werkgebied en op verschillende manieren, ervaar ik als een steentje bijdragen in het grote geheel van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Agenda
“Vanwege mijn baan en volle agenda heb ik weinig tijd voor hobby’s. Ik lees graag en ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Dat combineer ik dan met het werken in onze tuin. Ik kijk ook uit naar mijn vakantie in Portugal. Even genieten van het buiten zijn, zon, zee en strand. Daardoor ben ik niet aanwezig bij het Konnekt’os Zomerevent, maar ik ontmoet de mensen graag weer bij een volgende bijeenkomst. Daar maak ik graag mijn agenda voor vrij.”

"Een loopbaangesprek digitaal...

Susanne Lommerse  Loopbaancoach  De Zo...

“Wees creatief in deze tijd”

“Het is ongekend”, vertelt projectleider...
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.