Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Sekisui Alveo

Sekisui Alveo ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige polyolefine schuimen, hoofdzakelijk in Europa en Zuid-Amerika. Productontwikkeling is dankzij onze omvangrijke capaciteiten op het gebied van materiaalbeproeving en -toepassing één van onze erkend sterke punten. Innovatie is voor onze onderneming van centrale betekenis. Ons streven naar optimale kwaliteit en onze focus op de klant hebben ons tot Europees marktleider in het segment polyolefine schuimen gemaakt.

Sekisui Alveo maakt deel uit van de wereldwijd opererende Sekisui-groep met het hoofdkantoor in Tokyo (Japan). Tot Sekisui Chemical Co. Ltd. behoren meer dan 150 dochterondernemingen in Europa, Azië en Australië, alsook in de USA. Wereldwijd heeft de Sekisui-groep in totaal meer dan 20.000 medewerkers in dienst.
Ons hoofdkantoor is gelegen te Luzern (Zwitserland), onze drie productiebedrijven zijn gevestigd in Roermond (Sekisui Alveo BV), Bad Sobernheim (Duitsland) en Merthyr Tydfil (Wales, Groot-Brittannië). Daarnaast beschikken wij over lokale lokale verkoopkantoren in heel Europa en Zuid-Amerika.

Contact

Address: 
Sekisui Alveo
Montageweg 6
6040 AG Roermond
Telephone: 
+31 (0)475 354 354
Fax: 
+31 (0)475 328 056

Locatie

“Met MVO een brug slaan tussen kwet...

Konnekt’os verwelkomde aan het begin van...

Uitreiking Konnekt'os MVO-Prij...

Begin april reikt Konnekt’os hem weer ui...

Spetterend Discu-diner over 50-plus...

Heeft u ze ook? Vooroordelen ten opzicht...
Bron: Storyhunter
Bron: Storyhunter
Bron: RTV Roermond
Bron: RTV Roermond
Bron: PJP Film en TV Producties
Bron: PJP Film en TV Producties
webdesign: Artis.