Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Rick

Het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie in het centrum voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Rick gelooft in kunst en cultuur en wil jou inspireren om dit ook te doen!
Rick wil zoveel mogelijk groepen inspireren: particulieren, amateurverenigingen, harmonieën, fanfares, bedrijven, onderwijs- en welzijnsinstellingen. Of je nu kennis wil maken met kunst en cultuur of hier al een passie voor hebt, bij Rick ben je aan het juiste adres.

Beginners en gevorderden kunnen bij Rick actief met kunst en cultuur aan de slag. Wij bieden een ruim aanbod van cursussen van verschillende niveaus op het gebied van muziek, dans, theater, taal en beeldende- en audiovisuele kunst. Elke dag staan meer dan honderd professionele docenten voor je klaar.

Rick staat midden in de samenleving en verbindt mensen met kunst en cultuur. Zo organiseert Rick projecten en workshops voor kinderen en jongeren in het onderwijs en werkt zij samen met amateurverenigingen en individuele cultuurmakers om hen nieuwe perspectieven en mogelijkheden te bieden. Tot slot kunnen particulieren en bedrijven bij Rick terecht voor de organisatie van bijzondere groepsactiviteiten -zoals een teambuilding of personeelsdag- of voor het leveren van een origineel, kunstzinnig cadeau. 
 

Contact

Address: 
Rick
Beekstraat 27
6001 GG Weert
Telephone: 
0495-533954
Fax: 
0495-545775

Social Media

Locatie

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.