Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Manpower

ManpowerGroup is wereldwijd ruim 65 jaar HR-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Wij helpen dagelijks mensen met uiteenlopende vaardigheden uit verschillende sectoren aan werk. Van werven en selecteren, trainen en ontwikkelen tot loopbaanmanagement, outsourcing en HR-advies.

Manpower heeft het Dignity of Work principe in het DNA: werk is belangrijk in het leven van mensen, aangezien het zorgt voor inkomen, eigenwaarde, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Het inzetten van het juiste talent is hierbij essentieel. Voor mensen die langere tijd niet gewerkt hebben, wordt een baan vinden steeds moeilijker.

Social Development richt zich op mensen die zonder hulp de stap naar werk veelal niet kunnen maken. Wij kijken juist naar wat wél kan en maken de verbinding en juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Door het vinden en vooraf extra begeleiden van de kandidaten ondersteunen wij organisaties om in hun personeelsbehoefte te voorzien en tegelijkertijd hun inclusiviteitsdoelen te behalen.

Contact

Address: 
Manpower B.V.
Diemerhof 16
1112 XN Diemen
Telephone: 
06-22666079

Social Media

Locatie

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.