Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Weert Media

Bij Weert Media houden we de gemoederen graag bezig. Door te inspireren met beelden en te verleiden met tekst. We bouwen aan relaties, motiveren tot deelname en bewegen tot trouw. Emotie is daarbij altijd het uitgangspunt. We doen dingen die mensen niet verwachten en raken hen daarmee vol in het hart. Of het nu gaat om een advertentie, interview, layar of hip artikel in het Just Young Magazine. Daarom maken onze relaties graag gebruik van onze media-projecten. Weert Media wordt inmiddels beschouwd als vernieuwende grondlegger van effectieve en spraakmakende concepten als bijvoorbeeld De Stadsagenda Weert.

Communicatie 
Wij geloven dat mensen alleen die boodschappen horen en zien, die ze zelf kiezen. Vanuit die overtuiging bieden we diensten aan op het gebied van loyaliteitscommunicatie, interne communicatie en actiecommunicatie. Weert Media ontwikkelt en produceert voor meer dan 150 relaties in Weert een scala aan communicatiekanalen, waaronder print, online, mobiel en video. Trouwe relaties zijn goud waard. Met onze doeltreffende aanpak zijn we in staat om zowel uw klanten als medewerkers te bereiken en te beroeren. De manier waarop we dat doen verschilt per opdracht, al was het alleen maar omdat elke relatie tussen een bedrijf en zijn klanten anders is.

Team 
Ons team is samengesteld uit de beste mensen met veel ervaring op mediagebied. Wij weten als geen ander met welke content je een doelgroep kunt beroeren en hoe je het beste effect kunt sorteren binnen het beschikbare budget. Wij zijn dag in dag uit met content bezig, in al zijn verscheidenheid, voor verschillende doelgroepen en met wisselende doelstellingen. Deze motivatie vindt zijn oorsprong in het diepgewortelde journalistieke enthousiasme om de doelgroep mee te nemen in een verrassend verhaal.

Contact

Address: 
Weert Media
Tungelerdorpstraat 43
6005 RH Weert
Telephone: 
0495-524380

Social Media

Locatie

"Een loopbaangesprek digitaal...

Susanne Lommerse  Loopbaancoach  De Zo...

“Wees creatief in deze tijd”

“Het is ongekend”, vertelt projectleider...
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.