Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

LOCC

UW OPLEIDER IN ARBO EN VEILIGHEID
LOCC, wat staat voor Lukkien OpleidingsCentrum Cranendonck, is een veelzijdig opleidingscentrum. Naar aanleiding van de groeiende vraag naar goede opleiders, is Rob Lukkien in 2000 de uitdaging aangegaan LOCC BV op te richten.
Inmiddels heeft LOCC zich doorontwikkeld tot een in de verre omtrek bekend staand gerenommeerd opleidingscentrum.
LOCC verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied arbo en veiligheid zoals BHV, veilig werken met interne transportmiddelen zoals de hef- en heftruck en VCA met digitaal examen (tevens anderstalig).
In het kader van de Richtlijn vakbekwaamheid, die betrekking heeft op het behouden van uw groot rijbewijs (code-95), verzorgen wij diverse CCV-gecertifieerde nascholingscursussen.
 
Wij bieden diverse opleidingstrajecten, dag-, avond- en zaterdagopleidingen. U kunt kiezen voor een training in ons opleidingscentrum of voor een incompany training, verspreid over het gehele land. Tevens is LOCC BV ISO 9001 gecertificeerd.
Bezoek voor meer informatie onze site www.locc.nl
 
Veiligheid als geheel onderbrengen bij LOCC
Om onze klanten in een compleet dienstenpakket m.b.t. veiligheid en arbo te kunnen voorzien, heeft LOCC een partner Lukkien Bedrijven BV. Zij starten waar het opleiden stopt.
Lukkien Bedrijven is een REOB erkend onderhoudsbedrijf en voorziet in de levering en het onderhoud van uw kleine blusmiddelen, EHBO artikelen, AED’s. Daarnaast bieden zij advies en ondersteuning bij het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden. Denk aan het uitvoeren van uw risico inventarisatie- en evaluatie, het ontwerpen van ontruimingsplannen en plattegronden.

Contact

Address: 
LOCC
Rondven 31
6026 PX Maarheze
Telephone: 
0495-595099
Fax: 
0495-595994
E-mail: 

Social Media

Locatie

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.