Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

De Zorggroep

De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij u thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. 
De Zorggroep heeft hart voor mensen; zij voelen zich bij ons welkom, rechtvaardig behandeld en gerespecteerd. Vertrouwen en veiligheid vormen voor ons de belangrijke basis voor een gelijkwaardige relatie tussen mensen. In die relatie neemt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we duidelijk, eerlijk en open communiceren, verwachtingen uitspreken en afspraken nakomen. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen we dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

Betrokken, betrouwbaar en bekwaam
We zoeken graag de samenwerking op met partijen om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, maatschappelijk werk, hulp bij dementie en andere ketenpartners. Welbevinden en zingeving in het leven van cliënten is erg belangrijk. Daarom is er altijd een goede samenwerking tussen mantelzorgers, familie van cliënten en zorgverleners. Voor cliënten die zorg krijgen is het netwerk eromheen erg belangrijk. Onze zorg is aanvullend.

Contact

Address: 
De Zorggroep
Vogelsbleek 10
6001 BE Weert
Telephone: 
0495-577149

Social Media

Locatie

Zonnig Konnekt’os-zomerevent boorde...

Het was een zonnige dinsdagavond. Tijden...

“Er is geen enkel argument om er ni...

  Wist u dat er in Midden-Limburg circa...

Marja Blankman treedt toe als bestu...

“Een steentje bijdragen aan maatschappel...
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
Bron: TBK media
webdesign: Artis.