Iedereen verdient werk!
Workshops & Events
MVO-platform Midden-Limburg
Houvast voor talent

Partners

Contact

AB Werkt
Mussenberg 5
6049 GZ Herten-Roermond
T0475-352030 F0475-352040 I[AB-Werkt]
AB Werkt

Ab Werkt is gespecialiseerd in bemiddeling van fysieke en technische banen in agro, food of industrie. Maar ook veel werkgevers in het beheer van de leefomgeving, zoals weg- en waterbouw en groenvoorziening, kloppen bij ons aan voor gemotiveerde arbeidskrachten.

Wij werken voor u!
Als coöperatie is onze primaire doelstelling niet zo zeer het boeken van financiële winst. We willen vooral onze opdrachtgevers en onze werknemers zo goed mogelijk bedienen. We stellen ons op als partner en bouwen aan langdurige relaties waarin iedereen steeds beter wordt.

Contact

Aben & Slag Advocaten
Schoutlaan 9
6002 EA Weert
T0495 - 53 61 38 I[Website van Aben & Slag Advocaten]
Aben & Slag Advocaten

Betrokken, helder en krachtig zijn de kenmerken van onze juridische dienstverlening aan ondernemingen, overheden en particulieren. Vanuit Weert en Helmond werken wij vooral voor cliënten in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant, maar ook voor relaties elders in het land en, via samenwerking met internationale collega’s, over de grens.
Aben & Slag Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor met een groot aantal juridische specialisten ondersteund door een sterke back office. De ideale partner voor al uw juridische zaken.

Contact

ABN AMRO
Emmasingel 42
6001 BD Weert
T0475-398875 I[ABN AMRO]

Contact

Action
Fahrenheitweg 1
6101 WR Echt
T0228-565080 I[Website van Action]
Action

Action is een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 700 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en ruim 29.000 medewerkers.
In 2014 werd in Echt een distributiecentrum van circa 82.000 m2 operationeel, van waaruit honderden winkels worden beleverd. Het assortiment omvat circa 6.000 producten; wekelijks introduceert Action meer dan 150 nieuwe artikelen.
Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. De lage prijzen en het continu variërende en complete assortiment worden door de consument gewaardeerd. Action is in 2015 in een onderzoek onder 1 miljoen consumenten in negen landen voor de tweede maal uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe 2015-2016.

Contact

Alucol
Soerendonck 3
6086 BW Neer
T0475-591155 I[Website van Alucol]
Alucol

Anodiseren = Alucol
Anodiseren en kleuren van aluminium voor de industrie is onze core-business. Met een capaciteit van ruim 10.000m2 per dag zijn wij één van de grootste onafhankelijke anodiseerbedrijven in Europa. We zijn goed in het anodiseren van grote volumes, maar ook specialistische opdrachten gaan we niet uit de weg. Zwaar en lang is voor ons geen probleem. Daarvoor beschikken we als enige in de wereld over een productielijn voor profiellengtes tot 22m. Denk daarbij aan masten voor zeilboten, spanten, complexe constructies tot grote zware machineframes.
Een andere specialiteit is het anodiseren voor architectuur en design, als het nu gaat om projecten, gevelbekleding of binnen-architectuur. We anodiseren en kleuren platen, zetwerk en profielen tot lengtes van 7,5 meter van champagne tot goud en van brons tot zwart.  
Met ruim 130 medewerkers in Neer staan we als full-service partner altijd voor onze klanten klaar. 

 

Contact

Amisel Metaal B.V.
Rondven 57
6026 PX Maarheeze
T0495-494121 F0495-496529 I[Amisel Metaal B.V.]
Amisel Metaal BV

Metaalbewerking op niveau   

Amisel Metaal B.V. is gevestigd in Maarheeze en is specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van producten of onderdelen gemaakt van staal of non-ferro. Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 10 fulltime medewerkers. Samen met deze goed gemotiveerde medewerkers en onze jarenlange uitgebreide kennis en ervaring, zijn we in staat een hoogwaardig product te vervaardigen tegen een goede prijs.

We bewerken metaal van enkele stuk tot een gehele serieproductie. Hierbij is Robotlassen onze core business. Ook voor de ontwikkeling van uw metaalproducten, gereedschappen, mallen en machines of evt. protobouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Amisel Metaal B.V. is de nieuwe naam voor Clement Metaal en Lastechniek. 

Amisel is een erkend leerbedrijf

Contact

Attender Groen
Hulsenweg 11
6031 SP Nederweert
T0495-218015 I[Website van Attender Groen]
Attender Groen

Attender Groen is een strategische samenwerking tussen Risse Groep en Vebego. Onze expertise is groenvoorziening en groenonderhoud. Onze toegevoegde waarde is het succesvol integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in uw en onze bedrijfsvoering.

Wij verzorgen uw openbare ruimte en buitenruimte tot in de puntjes. Van idee, ontwerp, advies tot de aanleg en het onderhoud ervan. Wij leveren een totaaloplossing. Onze hoveniers en ontwerpers werken sinds jaar en dag voor scholen, bedrijven, woningcorporaties, zorg- en (semi) overheidsinstellingen in de regio. In de afgelopen jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in diensten als straat- en wegreiniging, realiseren van verhardingen, afvalverwijdering, kleinschalig riolerings­werk, plaatsing speeltoestellen, boomverzorging, onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden, hydrocultuur en gladheidsbestrijding.

Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door social return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geeft u concreet invulling aan de P van people in het duurzaamheidsprincipe people – profit – planet. Dagelijkse zaken binnen een bedrijf, die invulling van social return overal toepasbaar maken. Dit kan, bijvoorbeeld bij aanbestedingen, het verschil maken.

Contact

AVerion Multimedia Partner
Edisonlaan 14
6003 DB Weert
T0495-450586 I[Website AVerion]
AVerion Multimedia Partner

Al 25 jaar specialiseren wij ons in audiovisuele communicatie techniek. Wij vinden onze klanten het belangrijkste en kijken altijd samen naar een oplossing die helemaal aansluit bij hun wensen. We zorgen er graag voor dat uw presentatie vlekkeloos verloopt, uw evenement voorzien is van het beste geluid of dat uw bedrijf gebruik gaat maken van de juiste beeldschermen en technieken. Wij werken altijd zeer gestructureerd en zorgen dat we u het werk uit handen nemen; kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Maak een afspraak, onze specialiteit is uw tevredenheid!

Contact

Balanz Facilitair
Frederikstraat 5
6433 GK Hoensbroek
T045-566 5000 I[Website van Balanz Facilitair]
Balanz Facilitair

Faciliteert met impact

Balanz Facilitair is een facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak en aanverwante dienstverlening. De wortels van ons mensbedrijf liggen in Limburg. Sinds decennia zijn wij van hieruit actief. In Hoensbroek, Zuid-Limburg, is onze hoofdvestiging gesitueerd en van daaruit worden onze bedrijfsactiviteiten gecoördineerd.

Balanz Facilitair onderscheidt zich in de branche door de unieke combinatie van schoonmaak- en social impact expertise. Wij ontzorgen onze klanten door de inzet van kundig personeel en zijn trots op de mixed teams die een waardevolle dimensie geven aan onze dienstverlening. Want daar waar mogelijk voeren wij onze dienstverlening uit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! En klanten weten dit te waarderen. Samen met klanten, relaties en partners werken wij zodoende aan ‘werk voor iedereen’, zodat iedereen een kans krijgt in de participatiemaatschappij.

Het brede personeelsbestand van Balanz Facilitair, bestaande uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en regulier CAO-personeel, is vakkundig. Vakkennis die door eigen gediplomeerde vakdocenten met passie wordt overgebracht. Ook op dit vlak blijven wij onze medewerkers continu in hun kracht zetten. Dagelijks zijn ruim 850 vakmensen van Zuid- tot Noord-Limburg en deels tot in Brabant aan de slag op meer dan 900 objecten van onze klanten. Samenwerken met Balanz betekent maatschappelijk ondernemen. Professioneel en vakkundig!

Balanz Facilitair is een onderdeel van het internationale familiebedrijf Vebego.

Contact

BASF
Napoleonsweg 152
6083 AB Nunhem
T+31 (0)475 599 222 I[Website BASF]
BASF

Uw wereldwijde partner in oplossingen voor aantrekkelijke en duurzame gezonde voeding.

Onder het merk Nunhems biedt BASF meer dan groentezaden. Wij bieden samenwerking en klantgerichte oplossingen voor de hele groenteketen – telers, de verwerkende industrie, plantenkwekers, dealers, handelaren, retailers en de food service-sector – afgestemd op consumentenbehoeften en -trends. 

Contact

Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
T0475-579089 I[Website Beachclub Degreez]
Beachclub Degreez

Zomer en winter een stijlvol decor
Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. Beachclub Degreez. De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. 

Multifunctionele eventlocatie
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens ingedeeld. Door deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een training met twintig collega's, een familiedag voor honderd gasten of een seminar voor duizend genodigden. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting blijft altijd behouden.

Contact

Blankers Schoon
Moesdijk 12 F
6004 AX Weert
T0495 – 535 037 F0495 – 544 869 I[Website van Blankers Schoon]
Blankers Schoon

Blankers Schoon

Al 55 jaar maakt Blankers Schoon zich sterk voor een schone (werk)omgeving bij honderden Limburgse en Brabantse ondernemers. Onze duurzame samenwerkingen kenmerken zich door commitment, continuïteit, consistentie én maximale ontzorging, zodat onze opdrachtgevers zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness.

Totaalconcept
Maximaal ontzorgen betekent voor ons dat we een antwoord hebben op alle facilitaire vraagstukken. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee, geven gevraagd en ongevraagd advies en bieden een totaalaanbod aan facilitaire diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, ongediertebestrijding, gladheidsbestrijding en huismeesterdiensten. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers maximaal.

Één vaste facilitaire partner, één aanspreekpunt, één telefoontje…

Familiebedrijf
Blankers Schoon heeft dan wel de expertise van een landelijk bedrijf; we zijn nog steeds een hecht familiebedrijf met korte lijnen, een vast schoonmaakteam en het alom bekende familiegevoel. Onze ruim 300 ervaren (schoonmaak)medewerkers vormen het hart van onze organisatie en krijgen alle aandacht, opleidingen en materialen die ze nodig hebben om hun werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Hierin is onze centrale backoffice dienend en niet leidend, zoals dat bij veel andere schoonmaakbedrijven wel het geval is. Samen realiseren we optimale schoonmaakresultaten, betrokken medewerkers én tevreden opdrachtgevers. Dat is nog eens dankbaar werk!

Blankers Schoon: Dichtbij, Deskundig & Duurzaam

 

Contact

Boels Zanders Advocaten
Vestdijk 76
5611 CE Eindhoven
T088-3040000 I[Website van Boels Zanders Advocaten]
Boels Zanders Advocaten

Onze kennis werkt in uw voordeel. Dát is de kracht van ambitie. Boels Zanders Advocaten is er voor u. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Kennis en ervaring mag u van elk gerenommeerd advocatenkantoor verwachten. Wat Boels Zanders bijzonder maakt, is onze instelling. Onze cliënten staan op één. Of het nu gaat om een overname, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, erfrecht of internationaal juridisch advies; u kunt rekenen op een advocaat of jurist die met u meedenkt en met u meegroeit.

Met 70 gespecialiseerde advocaten, 3 kantoren (in Eindhoven, Venlo en Maastricht), 50 stafondersteuners, een Belgian desk, een German desk en een International desk, kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn. Onze advocaten hebben een brede maar ook zeer specialistische nationale én internationale juridische kennis.
Boels Zanders staat in de landelijke Advocatie top 25 van grootste kantoren en heeft al een aantal jaar op rij de strenge ISO 9001:2008 kwaliteitsnormering behaald.

Contact

Broad Horizon BV
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam
T088-0083500 I[Website van Broad Horizon]
Broad Horizon

Broad Horizon is de strategische ICT-partner voor organisaties in met name retail & brands, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction & infra die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen overtreffen. Het is onze missie om organisaties te helpen succesvol te transformeren zodat zij maximaal de mogelijkheden van de nieuwe digitale maatschappij kunnen benutten.

Wij investeren daarbij in een succesvolle samenwerking met u waarin wij beiden kennis, ervaring en creativiteit inbrengen. Samen realiseren we de beste ICT-oplossingen waarvan uw gebruikers optimaal gebruikmaken.

Wij geloven dat bedrijven die bereid zijn te investeren in mensen en in IT de succesvolle bedrijven van de toekomst zijn.

Contact

Business Post Limburg B.V.
Doctor Nolonslaan 122
6136 GV Sittard
T043-3820782 I[Business Post Limburg]
Business Post Limburg

Wij maken werk van uw post!

Businesspost is een Nederlands postbedrijf met jarenlange ervaring. De basis is een 40-tal samenwerkende SW-bedrijven, waarmee onze bezorgers een arbeidsovereenkomst hebben. Door opleiding, training en begeleiding verkleinen we voor onze mensen de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. We voeren voor een aantal opdrachtgevers ook re-integratietrajecten uit. Het unieke van Businesspost is dat iedere vestiging haar eigen regionale klanten heeft. Hierdoor ontstaat een duidelijke relatie met één contactpersoon bij u in de buurt. Elk deelnemend bedrijf bezorgt uw lokale en regionale post en wisselt nationale post uit met collega-bedrijven. Post die we zelf niet kunnen bezorgen gaat naar PostNL. Businesspost heeft geen centraal hoofdkantoor, geen callcenters en dus geen overbodige kosten. Onze klanten zijn onder meer gemeenten, culturele- en zorginstellingen, politie, banken en diverse bedrijven, organisaties en verenigingen. Businesspost bezorgt geen post van particulieren en geen pakketten. De Businesspost organisatie wordt bestuurd door de Coöperatieve Zakelijke Post Nederland (CZPN) waarvan alle deelnemers lid zijn.

Zaken doen met Businesspost betekent niet alleen betrouwbare postbezorging tegen lagere kosten, maar ook een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Contact

Capra Advocaten
Spoorweglaan 7
6221 BS Maastricht
T043-7600600 I[Capra Advocaten]
Capra Advocaten

Capra werkt in het publieke domein.
Capra Advocaten is al sinds 1928 het kantoor als het gaat om arbeidsverhoudingen in het publieke domein. Dit vereist naast kennis van alle relevante regels, kennis van en met name gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke belangen; bij uitstek het werkterrein van Capra.

Bij Capra kunt u terecht voor vragen op het brede terrein van arbeidsverhoudingen, in het bijzonder voor de sectoren Overheid, Onderwijs & Cultuur en Zorg. Van advies en bijstand in individuele en collectieve kwesties op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht, tot advisering over bestuurlijke samenwerking: Capra is uw partner. Maar ook voor trainingen op het gebied van integriteit, vragen over de Wob, de rechtspositie van bestuurders, mediation en begeleiding van uw reorganisatie kunt u bij Capra terecht. Capra biedt u werkbare oplossingen. 

Bij Capra werken, verdeeld over de vestigingen in 's-Gravenhage, 's-Hertogenbosch, Zwolle en Maastricht, meer dan 35 juristen.

Logo Citaverde

Contact

CITAVERDE College
Louis Eijssenweg 5
6040 CD Herten
T0475-389160 I[Website van CITAVERDE]
CITAVERDE College

CITAVERDE College: groen onderwijs voor VMBO, MBO en volwassenen

CITAVERDE College is een onderwijsinstelling voor VMBO en MBO en bestaat uit zes verschillende locaties door heel Limburg. Deelnemers met interesse in de groene sector vinden bij CITAVERDE College een passende opleiding. CITAVERDE College heeft oog voor de mogelijkheden en kansen van haar deelnemers. Door de juiste begeleiding en flexibiliteit brengt CITAVERDE College deelnemers naar een zo goed mogelijk studieresultaat. Daarbij werkt CITAVERDE College veel samen met regionale partners in onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheden en de beroepspraktijk. 

 

Contact

Crest Suikerwerken bv
Copernicusstraat 4
6003 DE Weert
T0495-538061 F0495-542765 I[website Crest Suikerwerken]
Crest Suikerwerken

Crest maakt dat het smaakt!
Crest is net zo veelzijdig en kleurrijk als haar producten. Crest is een oer-Hollands familiebedrijf en is door de jaren heen uitgegroeid tot een producent van een breed assortiment van kindersnoepgoed. We zijn gespecialiseerd in lolly’s die we in meer dan 40 landen verkopen.
Crest is gespecialiseerd in private labels. Diverse huismerken zijn dan ook op maat geproduceerd door Crest. Opdrachtgevers voor onze private label producten zijn supermarkten, warenhuizen en herverpakkers met eigen concepten.
Crest hecht waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat doen we met oog voor milieu en maatschappij. Zo gebruiken we in onze fabrieken en kantoren groene elektriciteit, worden onze afvalstromen gescheiden en zetten we bij de ontwikkeling en productie van onze artikelen veel recyclebare materialen in.

Contact

Crowe Foederer B.V.
Looskade 17
6041 AD Roermond
T0475-319141 I[Website van Crowe Foederer]
Crowe Foederer

Crowe Foederer is een Top 20 kantoor met 450 medewerkers. Onze financiële professionals op het gebied van Accountancy, Tax, Advisory en Technology staan onze relaties bij in het realiseren van hun ambities. Wij zijn een toonaangevend lid van Crowe Global, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Hierdoor kunnen wij onze cliënten in meer dan 130 landen ondersteunen en voorzien van lokale expertise. Crowe Global is het 8e grootste netwerk ter wereld met meer dan 36.500 medewerkers in 130 landen.

Contact

De Werkmeester
Anne Frankplein 12
5122 CB Rijen
T088-0305900 I[www.werkmeester.nl]
De Werkmeester

De Werkmeester is een erkende jobcoach-organisatie met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaald werk. De Werkmeester is er voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie het zoeken en behouden van een baan soms een onmogelijke opgave lijkt.
Wij voeren trajecten en/of jobcoaching uit voor de volgende doelgroepen:
•    mensen met een Wajongstatus
•    mensen met een structurele functionele beperking
•    mensen vallend onder de participatiedoelgroep
•    maatwerktrajecten vanuit gemeenten.
We bieden deze mensen een individueel traject op maat. Om hen het benodigde vertrouwen te geven en het pad te effenen naar een reguliere baan of een andere vorm van maatschappelijke participatie.
Sinds 2008 heeft De Werkmeester tevens een aanwijzing Sociale werkvoorziening.
Waar anderen stoppen, gaan wij verder!

Contact

De Zorggroep
Vogelsbleek 10
6001 BE Weert
T0495-577149 I[De Zorggroep]
De Zorggroep

De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij u thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. 
De Zorggroep heeft hart voor mensen; zij voelen zich bij ons welkom, rechtvaardig behandeld en gerespecteerd. Vertrouwen en veiligheid vormen voor ons de belangrijke basis voor een gelijkwaardige relatie tussen mensen. In die relatie neemt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we duidelijk, eerlijk en open communiceren, verwachtingen uitspreken en afspraken nakomen. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen we dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

Betrokken, betrouwbaar en bekwaam
We zoeken graag de samenwerking op met partijen om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, maatschappelijk werk, hulp bij dementie en andere ketenpartners. Welbevinden en zingeving in het leven van cliënten is erg belangrijk. Daarom is er altijd een goede samenwerking tussen mantelzorgers, familie van cliënten en zorgverleners. Voor cliënten die zorg krijgen is het netwerk eromheen erg belangrijk. Onze zorg is aanvullend.

Contact

Derckx B.V.
Postbus 10045
6000 GA Weert
T0495-580000 I[Derckx B.V.]
Derckx BV

DERCKX ONTWERPT ...

… En bouwt uw bedrijfspand. Wij doorlopen het traject van begin tot eind met u. Dat geeft zekerheid. De zekerheid dat uw project op tijd en voor de afgesproken prijs wordt opgeleverd. Ontwerper en bouwer zijn één dus geen verrassingen voor u.

DERCKX BOUWT ...

… In eigen beheer. Als wij een werk aannemen, nemen we de bouw ook daadwerkelijk voor eigen rekening, letterlijk en figuurlijk. We hebben de expertise in huis om elke klus met onze eigen mensen te klaren. Dat werkt merkbaar sneller en efficiënter.

DERCKX ONTZORGT ...

… Door u vóór, tijdens en ook na de bouw alles uit handen te nemen. Inclusief het verzorgen van alle benodigde vergunningen om te kunnen bouwen. Wij zorgen ervoor dat aan alle eisen wordt voldaan. Een duidelijk pluspunt.

 

Contact

Drukkerij Claessens
Postbus 35
5710 AA Someren
T0493-494776 I[Drukkerij Claessens]
Drukkerij Claessens

Drukkerij Claessens is een full service drukkerij voor alle vormen van grafische communicatie. Met alle plezier verzorgen wij het complete traject van uw drukwerk. Dus ook het ontwerpen, personaliseren en ter post bezorgen nemen wij u graag uit handen. Daarbij spelen we een adviserende rol en denken we graag met u mee om het best mogelijke eindresultaat te behalen. Indien gewenst houden we uw drukwerk op voorraad en leveren we het op afroep uit. Hadden we al gezegd dat we heel goed zijn in complexe producties en grafische hoogstandjes? Zowel offset gedrukt als in digital print.

 

 

Contact

ETF Machinefabriek BV
Randweg Zuid 11
6031 SX Nederweert
T0495-677000 F0495-632323 I[ETF Machinefabriek B.V.]
ETF Machinefabriek BV

De ETF groep is een onafhankelijke Nederlandse organisatie, opgericht in 1951, die uit de volgende bedrijven bestaat met elk zijn eigen specialiteit. ETF Machinefabriek: ontwerpt en bouwt verwerkingsmachines (meten, wikkelen, verpakken) ten behoeve van de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie. ETF Ride Systems: ontwerpt en bouwt klant gebonden, innovatieve, interactieve passagier-vervoerssystemen en complete attracties voor de amusementsparken en musea. ETF USA Corporation: actief op de Noord Amerikaanse markt op het gebied van verkoop en service ten behoeve van de totale ETF-groep.

Contact

Exitable
Schoutlaan 30a
6002 EA Weert
T049 557 10 30 I[Exitable]
Exitable

Wij zijn Exitable. Digitaal in denken en in doen. Een team bestaande uit de meest uiteenlopende disciplines en personen, maar met één gezamenlijke passie: digitale communicatie! Voor de een is het code, voor de ander design of marketing, maar allemaal worden we enthousiast van alles dat digitaal is.

Contact

Frencken B.V.
Houtstraat 19-25
6001 SJ Weert
T0495-583500 I[Frencken B.V.]
Frencken BV

Frencken is al sinds 1901 partner en specialist op het gebied van lijmen, vullen, sealen en afwerken van hout, plaat, en keramische materialen. We ontwikkelen onze producten 'in house' en beschikken daarvoor over een professioneel uitgerust laboratorium en professioneel team van ontwikkelaars. Voor kritische applicaties worden in het laboratorium praktijksituaties nagebootst om het juiste product en de optimale verwerkingsmethode te bepalen.

Zelf testen of vragen?

Wilt u zelf testen of meer technisch advies, aarzel dan niet en laat het ons weten. Onze specialisten staan graag voor u klaar met deskundig advies. Tel. 0495-583500

 

Contact

Gehlen Zonwering B.V.
Fischerpad 101
6135 KS Sittard
T046-4510050 I[www.gehlen.nl]
Gehlen Zonwering B.V.

Gehlen is opgericht in 1981. Wij zijn een familiebedrijf dat zorg draagt voor de levering, montage, service en onderhoud van diverse producten, zoals buitenzonweringen, binnen zonweringen, overkappingen, rolluiken, garagedeuren en bedrijfsdeuren.
Wij zijn actief in zowel de particuliere sector als de projectmatige sector, onder andere: utiliteitsbouw, zorgsector, scholing, en woningcorporaties.
Ons brede assortiment is te zien op onze website en in onze showroom gevestigd te Sittard, die alle werkdagen geopend is.

Contact

Gemeente Cranendonck
Cranendonck 3-4
6027 RK Soerendonk
T0495-431222 I[Gemeente Cranendonk]
Gemeente Cranendonck

Gemeente Cranendonck. Cranendonck is een gemeente van ruim 20.000 inwoners met zes kernen in een landelijk gebied. De dorpskernen Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Soerendonk, Maarheeze en Gastel hebben ieder een eigen gezicht. De gemeente is gelegen in Zuidoost Brabant aan de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert en de spoorlijnen tussen België en Duitsland en tussen Eindhoven en Weert, met een station in Maarheeze. Daarnaast beschikt Cranendonck over een vliegveld. De kern Budel heeft een centrumfunctie. In de kernen wisselen typische oude dorpsgezichten en moderne woonwijken elkaar af. Cranendonck is een groene gemeente. Er zijn prachtige natuurgebieden waar het heerlijk vertoeven is voor de inwoners en de vele toeristen. Deze omgeving leent zich bij uitstek voor recreatie en 'kleinschalig' toerisme: wandelaars en fietsers die komen genieten van de mogelijkheden van het platteland. Daarnaast kent de gemeente een goed winkelbestand, ingebed in een echt dorpsklimaat. Zowel in Maarheeze als in Budel liggen goed bereikbare bedrijventerreinen. Wie de mooiste plekjes van de gemeente Cranendonck wil ontdekken, kan dat het beste op de fiets doen. Voor diegene die vanuit een hoger perspectief een mooi overzicht wil hebben over de gemeente, is een rondvlucht vanaf het lokale vliegveld Kempen Airport een echte aanrader.

Contact

Gemeente Echt-Susteren
Nieuwe Markt 55
6101 CV Echt
T0475-478478 I[www.echt-susteren.nl]
Gemeente Echt-Susteren

“Iedereen een kans geven om mee te doen in onze samenleving”

Echt-Susteren is een prachtige gemeente met veel kleine stadjes, dorpen en gehuchten. Die kleine kernen zorgen voor charme en een bijzonder ontspannen manier van wonen en werken. De gemeente draagt het Cittaslow-predicaat; een keurmerk voor gemeenten waar de kwaliteit van wonen en werken voorop staat en waarin plaats is voor iedereen en kansen zijn voor iedereen. Daarnaast houdt de gemeente zich met haar ‘roadmap-energie’ continu bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle projecten van de gemeenten worden hieraan getoetst. Voldoet een project hier niet aan, dan zorgen we ervoor dat dat alsnog gaat gebeuren. Kortom: De gemeente Echt-Susteren is een gemeente waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Contact

Gemeente Leudal
Leudalplein 1
6093 HE Heythuysen
T0475-859000 I[Gemeente Leudal]
Gemeente Leudal

Leudal in een notendop... De gemeente ligt centraal in Midden-Limburg, tussen Roermond en Weert, tussen Peel en Maas én grenzend aan België. Het is een grote plattelandsgemeente en telt bijna 37.000 inwoners. Het uitgestrekte buitengebied herbergt veel agrarische bedrijven.Leudal heeft 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van 165 km² de grootste gemeente van Limburg. De betrokkenheid van burgers bij het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen woon- en leefomgeving vindt Leudal belangrijk; de dorpsraden zijn daar een voorbeeld van.Het voorzieningenniveau is hoog. Voor de inwoners biedt de gemeente een prettige woonomgeving waar volop ruimte is om te recreëren. Bijzonder is het grote natuur- en bosgebied 'Leudal' waaraan de gemeente haar naam ontleent.

Contact

Gemeente Maasgouw
Markt 36
6051 DZ Maasbracht
T0475-852500 I[Website van gemeente Maasgouw]
Gemeente Maasgouw

De waterrijke gemeente Maasgouw heeft bijna 24.000 inwoners en telt tien kernen met elk een eigen karakter. Thorn is bekend als het witte stadje. De scheep- en pleziervaart hebben een stempel gedrukt op Maasbracht en Wessem. Ohé en Laak en het vestingstadje Stevensweert vormen ‘Het eiland in de Maas’. Maar ook in Heel, Brachterbeek, Linne, Panheel en Beegden zijn de typische combinatie van natuur, water en cultuurhistorie aanwezig. Maasgouw wil voor jong en oud een prettige, veilige woonsfeer creëren. Goede voorzieningen zijn hierbij belangrijk. De kernen kennen een rijk verenigingsleven en het gevoel van saamhorigheid is groot. Naast het water bieden ook de prachtige natuurgebieden voor inwoners en toeristen genoeg mooie plekjes om te recreëren. Gelegen langs de A2 en A73 is Maasgouw uitstekend bereikbaar. Veel ondernemers profiteren van de goede verbindingen over land en water door zich in Maasgouw te vestigen.

Contact

Gemeente Nederweert
Raadhuisplein 1
Postbus 2728
6030 AA Nederweert
T0495-677111 F0495-633245 I[Gemeente Nederweert]
Gemeente Nederweert

Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt aan de A2 de gemeente Nederweert. De gemeente is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Nederweert is een op ontwikkeling gericht peel- en plattelandsgemeente. De 16.759 inwoners (dec. 2013) wonen in ruim opgezette woonkernen met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. De kracht en de vitaliteit van de woonkernen zijn karakteristiek voor de identiteit van Nederweert. Ze maken Nederweert tot een aantrekkelijke en zorgzame plaats. De gemeente biedt kansen aan plattelandseconomie, aan lokaal ondernemerschap en aan ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme. In de van oorsprong agrarische gemeente, is een toename van mensen, werkzaam in de industrie, handel de dienstverlenende of toeristische sector te zien. Met de reconstructie van het buitengebied wordt geprobeerd de verschillende functies in het landelijke gebied te behouden en waar mogelijk meer duurzaam te ontwikkelen. Zo behoudt Nederweert haar landelijke karakter.

Contact

Gemeente Roerdalen
Schaapsweg 20
6077 CG Roerdalen
T0475-538888 I[www.roerdalen.nl]
Gemeente Roerdalen

De levendige plattelandsgemeente Roerdalen heeft ruim 20.000 inwoners en bestaat uit de kernen Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop. In het buitengebied ligt een aantal buurtschappen. In Roerdalen is het prettig wonen. De dorpen hebben elk hun eigen identiteit en een gezellige sfeer. Ook het buitengebied is bijzonder aantrekkelijk met mooie, afwisselende landschappen. Dit komt voor een deel door de agrarische bedrijven die zich hier hebben gevestigd en die bijdragen aan de identiteit van Roerdalen. De gemeente is verder internationaal bekend door Nationaal Park de Meinweg.
Roerdalen heeft een uitgebreid toeristisch en recreatief aanbod. Onder de vlag van ‘Klein Geluk uit Roerdalen’ ontstaan de laatste jaren steeds meer mooie sociale en maatschappelijke verbindingen. Een mooi voorbeeld is de jaarlijkse Geluksdag, een initiatief van vrijwilligers, ondernemers en de gemeente Roerdalen.

Contact

Gemeente Roermond
Markt 31
6041 EM Roermond
T14 0475 I[www.roermond.nl]
Gemeente Roermond

Roermond heeft het!

Roermond kun je niet in een paar woorden beschrijven. Daarmee doe je geen recht aan een stad, die alles in zich heeft. Roermond is een gevoel en belevenis, die je zelf ervaren moet. Daarom nodigt de stad u van harte uit, u hiervan te komen overtuigen! Of u nu komt om te winkelen, het water of de natuur wilt beleven of pure cultuur wilt ervaren; Roermond heeft het! En bovendien is de stad prima bereikbaar via de A2, A73, A52, diverse provinciale wegen en een bus- en intercitystation.

Contact

Gemeente Weert
Wilhelminasingel 101
Postbus 950
6000 AZ Weert
T14 0495 I[Gemeente Weert]
Gemeente Weert

Weert heeft ruim 48.000 inwoners en ligt in Midden Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De totale oppervlakte van de gemeente bedraagt 10.546 hectare. Naast de stad zelf omvat de gemeente Weert vijf dorpen, te weten: Stramproy, Laar, Altweerterheide, Tungelroy en Swartbroek. Weert is een complete stad, met een hoog voorzieningenniveau. U vindt hier alles wat u nodig heeft op loopafstand of binnen enkele fietsminuten. Het is een stad die uitdaagt tot meedoen en het is prettig wonen in Weert in de ruim opgezette wijken en dorpen.Anderzijds sta je zo in de natuurgebieden of het groen rond de stad. Weert is op allerlei manieren gemakkelijk te bereiken, er zijn veel grote en kleine bedrijven gevestigd en de kwaliteit van het onderwijs is er goed. Weert heeft dus een prima woonklimaat!

Contact

Gilde Opleidingen
Postbus 1077
6040 KB Roermond
T088-4682010 I[www.gildeopleidingen.nl]
Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingscentrum (roc) in Noord- en Midden-Limburg. Zo’n 11.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een mbo-opleiding (niveau 1 tot en met 4), volwassenenonderwijs of een cursus op het gebied van educatie.
Mensen de kans geven om hun passie te ontdekken en hun talent te ontplooien in een vak waarin ze zich gelukkig en thuis voelen. Dáár gaat Gilde Opleidingen over. We werken nauw samen met het bedrijfsleven en organisaties waarvoor we opleiden. Voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt werkt Gilde Opleidingen ook samen met andere onderwijsinstellingen en de overheid.
Daarnaast kunnen jongeren bij ons in één jaar hun vwo-, havo- of vmbo-t-diploma halen en bieden we NT2-, inburgerings- en maatwerktrajecten aan.

Contact

Happy-Ei
Eindhovensebaan 9 c
6031 NB Nederweert
T0495-663511 I[Happy-Ei]
Happy Ei BV

Happy-Ei... leverancier van verse eieren aan de horeca. Wat is nou een Happy-Ei?Het Happy-Ei is een ei dat rechtstreeks van de boerderij afkomt, waarmee wij de versheid en kwaliteit kunnen waarborgen! Een van de voordelen van een Happy-Ei is dat het altijd vers is. Doordat het rechtstreeks van de boerderij komt kunnen wij garanderen dat het Happy-Ei maximaal 2 dagen oud is. Het Happy-Ei is een ei dat met zorg geproduceerd is en daarom is de kwaliteit van een Happy-Ei altijd goed.

Contact

HEFGRA opleidingen & brandpreventie BV
Amerikastraat 2
6014 CE Ittervoort
T0475-564022 F0475-564149 I[ HEFGRA opleidingen & brandpreventie BV]
Hefgra

HEFGRA opleidingen & brandpreventie BV: Staat met een ervaren team van breed opgeleide, gemotiveerde eigen docenten en veiligheidskundigen voor u klaar om u te ontzorgen als het gaat om een goede veiligheidsopleiding, met goed materieel op een van onze gecertificeerde opleidingslocaties in Noord, Midden en Zuid Limburg of bij u op locatie. Dagelijks open instroom mogelijkheden voor o.a. de Heftruck opleiding en/of Reachtruck opleiding en wekelijks voor de BHV en VCA opleidingen. Dit kan in meerdere talen zoals Engels, Duits en Pools. Om het compleet te maken bieden we een uitgebreid assortiment aan: Blussers, Brandslanghaspels, PBM's, BHV-EHBO-Veiligheidsmiddelen. Door onze REOB certificering mogen we de blusmiddelen ook keuren.

Contact

Hendrix belettering
Fahrenheitstraat 7
6003 DC Weert
T0495-526686 I[Hendrix belettering]
Hendrix belettering

Hendrix Belettering en XXL Full Color Printing in Weert is een reclame- en signbedrijf gespecialiseerd in o.a. autobelettering, reclameborden en spandoeken.

 

Contact

Het Goed kringloopwarenhuis
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
T0527-656466 I[Website Het Goed]
Het Goed

Een kringloopwarenhuis voor mens en milieu
De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. In onze winkel presenteren we ons unieke aanbod op een verrassende en inspirerende manier. We hebben dagelijks nieuwe aanvoer van gebruikte spullen. Zo is het iedere dag een ontdekking wat je bij ons aantreft.

Passend werk
Naast hergebruik van gebruikte spullen maakt Het Goed werk van werkgelegenheid. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. Wanneer je spullen langsbrengt of iets bij ons koopt, help je dus niet alleen het milieu, maar ook heel veel mensen. Het Goed kringloopwarenhuis is een leer-werkbedrijf waar ook veel gebeurt op het gebied van mensontwikkeling en opleiding. Het Goed is PSO-trede 3 gecertificeerd.

Contact

Het Kwadrant
Thornstraat 7
6004 JP Weert
T0495-513666 F0495-513650 I[Website van Het Kwadrant]
Het Kwadrant

Het Kwadrant is de enige school voor het VMBO (Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs) met Praktijkonderwijs in Weert en omgeving. Het is een middelgrote, overzichtelijke school met ongeveer 730 leerlingen, waar sfeer, interesse voor elkaar, maar ook regels gewoon belangrijk zijn. Samen leven, werken, studeren en ontspannen op een positieve manier!
Door toepassing van het Amerikaanse onderwijsconcept Big Picture Learning zijn het talent en de passie van de leerling sturend voor het leerproces.
Leren in de echte wereld is het uitgangspunt in de samenwerking met het regionale bedrijfsleven. De slogan van Het Kwadrant is niet voor niets : PASSIE ALS KOMPAS!

Contact

Interduct Groep B.V.
Afrikastraat 20
6014 CG Ittervoort
T088-1343000 I[Interduct]
Interduct Groep

Aangenaam wonen. Aangenaam werken. Aangenaam leren. Interduct gunt iedereen een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Schone lucht is daarvoor de basis. Wij hebben alles in huis op het gebied van lucht. Interduct: Aangenaam binnen! Dagelijks zijn er ongeveerd 235 specialisten, verdeeld over Nederland en België, met passie aan het werk om waar te maken waar wij voor staan. Al ruim 30 jaar zijn wij een vooraanstaande speler in de woning- en utiliteitsbouw op het gebied van lucht.

Om onze claim om iedereen een gezond en comfortabel binnenklimaat te gunnen waar te maken, bieden wij alles op het gebied van lucht. Montage kan niet zonder advies en ontwerp en producten. En een luchttechnische installatie doet niet blijvend wat het hoort te doen zonder regelmatig service en onderhoud (reiniging) uit te voeren. Op uw aanvraag of indien wij het noodzakelijk vinden voeren wij ook een inspectie uit.  De combinatie van al deze diensten versterkt door de Interduct waarden samenwerking, autonomie en ontwikkeling, leidt ertoe dat we echt in staat zijn om de krachten te bundelen in het belang van onze klanten en hun eindgebruikers. Wij dagen dan ook vooral onszelf uit om tot steeds betere oplossingen te komen. 

Contact

Kargro Recycling
Kanaaldijk 14
6031 MZ Nederweert
T0495-459145 F0495-459140 I[Kargro Recycling]
Kargro Recycling

Kargro Recycling is gespecialiseerd in de recycling van voertuigbanden. Daarvoor beschikken we in Nederweert over 5 moderne recyclinglijnen. Als 's werelds eerste bandenrecyclingbedrijf verwerken we jaarlijks ruim 35.000 ton voertuigbanden tot granulaten en poeders die als grondstof dienen voor tal van industriële toepassingen, voor de productie van frictiematerialen, automatten, banden, schoenen of asfalt. Maar vooral in sportvloeren en ingestrooid in kunstgras sportvelden bewijst het goede diensten. 

Contact

Kersten Hulpmiddelen
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond
T0475-348348 I[www.kerstenhulpmiddelen.nl]
Kersten Hulpmiddelen

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Tot op vandaag vormen deze ingrediënten de basis voor het succes van Kersten.
Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven van mensen die te maken hebben met een fysieke beperking te vergemakkelijken. We werken voor zorgverzekeraars en -kantoren, zorginstellingen, gemeenten en particulieren.
We zijn koploper in het hergebruik van hulpmiddelen in Nederland. Wij hebben hart voor de cliënt, het milieu, de maatschappij en voor ons bedrijf met al onze medewerkers. Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen!

Contact

Koenen en Co.
Boven de Wolfskuil 1
6049 LX Roermond - Herten
T088-7747825 I[Koenen en Co.]
Koenen en Co Accountants

Koenen en Co is dé vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met u bekijken onze adviseurs alle kanten van uw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen.

Koenen en Co biedt de volgende diensten aan: accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Daarnaast beschikt Koenen en Co over diverse branchespecialisaties zoals een Innovatieteam, Retailteam, Zorgteam en Automotiveteam. Met vestigingen in Eindhoven, Noord-, Midden- en Zuid-Limburg is Koenen en Co altijd bij u in de buurt.

 

Contact

Kredietbank Limburg
Markt 1a
6161 GE Geleen
T088-1019891 I[Website van Kredietbank Limburg]
Kredietbank Limburg

Kredietbank Limburg (KBL) is een maatschappelijke instelling voor hulp bij schulden. Wij komen in beeld als mensen een financieel probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. We helpen ze de problemen op te lossen en voorkomen dat deze groter worden.
We bieden Schuldenaanpak, Inkomensbeheer en –ondersteuning en sociale kredietverstrekking. Kredietbank Limburg is een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Sittard-Geleen. Daarnaast kopen veel andere gemeenten dienstverlening bij ons in.

Het belangrijkste in ons werk is het bieden van uitzicht op financiële bestaanszekerheid. Wij zijn ervan overtuigd dat dit fungeert als vliegwiel voor andere leefgebieden en fundamenteel bijdraagt aan de maatschappelijke en economische participatie van mensen.

Contact

Land van Horne
Biest 43
6001 AP Weert
T0900-3335555 I[www.landvanhorne.nl]
Land van Horne

Stichting Land van Horne vindt het belangrijk dat u uzelf kunt zijn, ook als u (tijdelijk) door een beperking, een ziekte of ongeluk hulp of zorg van anderen nodig hebt. Uzelf zijn betekent leven op uw eigen manier, maar ook het maken van uw eigen keuzes en het hebben van eigen verantwoordelijkheden. En uzelf zijn is ook u thuis voelen.
Het is goed dat er professionele zorg is waar het om mensen draait, om u. Hebt u, uw partner of een familielid zorg of hulp nodig? Wij geven u graag vrijblijvend advies en ondersteunen u gratis bij het aanvragen van zorg. Met Land van Horne vindt u de best passende zorg. Bij u thuis, of dicht in de buurt.

Contact

Laudy Bouw & Ontwikkeling b.v.
Postbus 89
6130 AB Sittard
T088-4516900 I[Website van Laudy Bouw & Ontwikkeling]
Laudy Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn Laudy Bouw & Ontwikkeling. Een bouwbedrijf / bouwkundig aannemer, opgericht in 1852 in Sittard dat actief is in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij zijn een zelfstandig opererende dochter van Ballast Nedam en gespecialiseerd in de nieuwbouw, renovatie en restauratie van kantoren, scholen, ziekenhuizen, bedrijfsgebouwen, fabrieken, appartementen en woningen. Tevens verzorgen wij onder de naam Laudy Bouwservice alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw, utiliteitsbouw en zelfs de industrie.

Aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Sittard en nevenvestigingen in Geleen en Roermond voeren wij projecten uit in heel Limburg. Onze organisatie is ISO 9001, ISO 14001, FSC, VCA** en BRL 3000 ERB (erkend restauratie bedrijf) gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Vakgroep Restauratie.

Contact

Laurentius Ziekenhuis
Mgr. Driessenstraat 6
6043 CV Roermond
T0475-382222 I[Website van Laurentius Ziekenhuis]
Laurentius Ziekenhuis

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor en van de inwoners van de gemeenten Beesel, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. We hebben sterke wortels in de regio Midden-Limburg en dat is de basis van ons ziekenhuis. Alle patiënten die medisch-specialistische zorg nodig hebben, kunnen die in of via het ziekenhuis ontvangen.
We bieden liefdevolle zorg met passie, zoals je voor jezelf zou wensen als je patiënt bent, met aandacht, optimisme, deskundigheid en respect. Uiteraard blijft de individuele behoefte van de patiënt steeds de leidraad bij ons werk en staan we patiënten bij op een wijze die bij hen past. De vier waarden die we hanteren (aandacht, optimisme, respect en deskundigheid) zijn de basis van ons handelen en verwoorden kernachtig de inspiratie in ons werk.

Contact

Lavans B.V.
Ringdijk 20
5705 CT Helmond
T0492-598181 I[Website van Lavans]
Lavans

Wij zijn Lavans, een familiebedrijf met 200 medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor 10.000 klanten in Nederland. Wij verhuren en onderhouden bedrijfskleding, matten, wissers en poetsdoeken én voorzien toiletten en kleedruimten van sanitaire apparatuur. Onze klanten zijn daar liever niet mee bezig, dus nemen wij alle onnodige kopzorgen bij ze weg.

Inmiddels hebben we als dienstverlener al 90 jaar ervaring. Klinkt stoffig? Alles behalve! Wij bruisen van energie, zijn hartstikke modern en innovatief. Zo weten we anderen te inspireren met ons duurzame werkgeverschap en is onze wasserij flink uitgebreid volgens duurzaamheidscertificaat BREEAM. Met de aanbouw van 4.000 m², inclusief een eigen waterbron, zonnecollectoren én –panelen worden we één van de meest duurzame bedrijven van Nederland.

Contact

LEAN HR Services
Bisschop Lindanussingel 37
6041 LV Roermond
T0475-723030 I[Website van LEAN HR Services]
LEAN HR Services

Recruitment is een specialisme. Met al onze kennis, ervaring en innovaties op het gebied van recruitmenttechnieken vinden wij de juiste kandidaat voor uw vacature. 
Wij fungeren graag als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Bij ons kunt u terecht voor HR Interim, HR Advies, maar ook voor beroepskeuzetesten, assessments en opleidingstrajecten. Daarnaast denken wij mee in uw bedrijfsproces op een eerlijke, betrouwbare en scherpzinnige manier.
Werkt u samen met LEAN HR Services? Dan werkt u samen met een partij met meer dan 50 jaar ervaring op alle gebieden van HRM. Bij LEAN HR Services werken de juiste mensen, om uw vraagstuk in behandeling te nemen.

Contact

LifeStyle Health & Prevention Weert
Houtstraat 12
6001 SJ Weert
T0495-543710 I[LSHP-Weert]
LifeStyle health & prevention Weert

LifeStyle health & prevention Weert is een gezondheidscentrum dat zich gespecialiseerd heeft in fysiotherapie, fysiofitness en bedrijfsvitaliteit. Diverse disciplines hebben zich hier verenigd, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, sportfysio, oncologiefysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling, fysiotherapie voor specifieke doelgroepen zoals bij COPD, diabetes en hart- en vaatziekten, fysiofitness, bedrijfsfitness, sportmassage, bandageren en ondersteuning bij gezondheidsmanagement, ziekteverzuim en re-integratie.

Wij hebben deskundige fysiotherapeuten in dienst. Met een integraal behandelplan bereiken we samen uw doelen. Een individuele, actieve aanpak staat daarbij centraal.

Contact

LOCC
Rondven 31
6026 PX Maarheze
T0495-595099 F0495-595994 I[Website van LOCC]
LOCC

UW OPLEIDER IN ARBO EN VEILIGHEID
LOCC, wat staat voor Lukkien OpleidingsCentrum Cranendonck, is een veelzijdig opleidingscentrum. Naar aanleiding van de groeiende vraag naar goede opleiders, is Rob Lukkien in 2000 de uitdaging aangegaan LOCC BV op te richten.
Inmiddels heeft LOCC zich doorontwikkeld tot een in de verre omtrek bekend staand gerenommeerd opleidingscentrum.
LOCC verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied arbo en veiligheid zoals BHV, veilig werken met interne transportmiddelen zoals de hef- en heftruck en VCA met digitaal examen (tevens anderstalig).
In het kader van de Richtlijn vakbekwaamheid, die betrekking heeft op het behouden van uw groot rijbewijs (code-95), verzorgen wij diverse CCV-gecertifieerde nascholingscursussen.
 
Wij bieden diverse opleidingstrajecten, dag-, avond- en zaterdagopleidingen. U kunt kiezen voor een training in ons opleidingscentrum of voor een incompany training, verspreid over het gehele land. Tevens is LOCC BV ISO 9001 gecertificeerd.
Bezoek voor meer informatie onze site www.locc.nl
 
Veiligheid als geheel onderbrengen bij LOCC
Om onze klanten in een compleet dienstenpakket m.b.t. veiligheid en arbo te kunnen voorzien, heeft LOCC een partner Lukkien Bedrijven BV. Zij starten waar het opleiden stopt.
Lukkien Bedrijven is een REOB erkend onderhoudsbedrijf en voorziet in de levering en het onderhoud van uw kleine blusmiddelen, EHBO artikelen, AED’s. Daarnaast bieden zij advies en ondersteuning bij het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden. Denk aan het uitvoeren van uw risico inventarisatie- en evaluatie, het ontwerpen van ontruimingsplannen en plattegronden.

Contact

Medicura
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert
T088-0071100 F088-0071196 I[Website van Medicura]
Medicura

Medicura is een specialist in het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.
Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen (medi) die een zelfstandig en veilig leven (cura) van de eindgebruiker bevorderen.

Wij vinden het belangrijk om bewust te zijn van het effect dat wij hebben op mens en omgeving en willen hier zo goed en zuinig mogelijk mee omgaan. Medicura past MVO toe in de bedrijfsvoering door rekening te houden met mensen, milieu en rendabiliteit.

Contact

Mertens Bouwbedrijf
"Walburg" Emmasingel 32
6001 BC Weert
T0495-579710 I[Website van Mertens Bouwbedrijf]
Mertens Bouwbedrijf

Mertens Bouwbedrijf is een modern bedrijf gebouwd op ervaring en traditie. Mertens is gespecialiseerd in de Utiliteitsbouw. Onze projectenmap is dan ook goed gevuld met scholen, gezondheidscentra, bedrijven, sportaccommodaties en overheidsgebouwen. Ons bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en wij leveren dan ook een duurzame bijdrage aan de maatschappij. Wij laten onze bouwpartners graag kennismaken met onze kernwaarden Plezier, Openheid en Innovatie. Ontdek Mertens als bouwpartner én als kennispartner!

Contact

MH Roadstyling
De Hanze 28
6049 HZ Roermond (Herten)
T0475-527426 I[Website van MH Roadstyling]
MH Roadstyling

Sinds de oprichting in 1989 is ons bedrijf gegroeid en veranderd. Wat begon als een tweemanszaak, met één man personeel, dat zich richtte op car- & truckstyling, is uitgegroeid tot een compleet sign bedrijf met meer dan 70 mensen in vaste dienst. Grote bekendheid hebben wij verkregen met ons brede scala aan reclameproducten, interieurtoepassingen en bewegwijzeringssystemen. Momenteel mogen wij ons marktleider in Limburg noemen.

Door onze omvang en jarenlange ervaring hebben we een enorme kennis en expertise in huis. Onze klanten kiezen vooral voor ons, omdat ze geen concessies willen doen aan kwaliteit en service. Vanaf ontwerp en advies tot en met de uiteindelijke uitvoering op locatie. Niet voor niets luidt onze slogan: MH Roadstyling, Onbegrensd in reclame.

Contact

Nyrstar
Hoofdstraat 1
6024 AA Budel - Dorplein
T0495-512911 I[www.nyrstarbudel.nl]
Nyrstar

Nyrstar Budel maakt deel uit van de Nyrstar Groep, een geïntegreerd mijnbouw- en metaalbedrijf met een leiderspositie op de markt voor zink en lood. Nyrstar heeft mijnen en smelters over de hele wereld, en stelt meer dan 5.500 mensen te werk.
Nyrstar Budel is de enige zinkproducent in Nederland en is meer dan 120 jaar gevestigd in Budel-Dorplein. Met ongeveer 460 medewerkers produceerde onze Nederlandse site in 2016 circa 300.000 ton zink van zeer hoge kwaliteit.
We bieden een werkomgeving die medewerkers uitdaagt tot mooie prestaties. Onze belangrijkste waarden zijn veiligheid voor mens en milieu, openheid, woord houden, respect voor elkaar en samenwerken. Deze waarden zorgen ervoor dat er bij Nyrstar Budel een familiaire, prettige sfeer hangt.

Contact

PSW
Charles de Gaullestraat 21
6049 HB Roermond
T0475-474400 I[PSW]
Pedagogisch Sociaal Werk

PSW heeft 750 professionele medewerkers. Zij werken voor meer dan 940 cliënten, in verschillende locaties in de regio Midden- en Noord-Limburg en steeds vaker ook daarbuiten, bij cliënten thuis, op het werk, op peuterspeelzaal, kinderopvang of school en bij vrijetijdsactiviteiten. PSW biedt zorg en ondersteuning vanuit de basishouding dat mensen met een verstandelijke handicap recht hebben op een volwaardige plaats in de samenleving. Centraal staat de vraag van de individuele cliënt. De cliënten zijn mensen met heel verschillende mogelijkheden en zorgvragen.

Contact

Rabobank Weerterland en Cranendonck
Kasteelplein 2
6001 JC Weert
T0495-435 200 I[Website van Rabobank]
Rabobank Weerterland en Cranendonck

De Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. Rabobank Weerterland en Cranendonck wil samen met haar klanten hun leef- en werkomgeving sterker maken. We dragen bij aan de ontwikkeling van individuele mensen, sectoren en de samenleving als geheel. We stimuleren de vitaliteit van onze lokale gemeenschap. Maar kijken ook verder dan onze grenzen. We steunen tal van maatschappelijke initiatieven en doen aan sponsoring. Onze klanten zijn echter de kern van ons bestaan. Wij zijn er in de eerste plaats om de ambities van onze klanten te helpen realiseren. Bovendien voelen wij ons mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze klanten.

Contact

RD Maasland
De Giesel 17
6081 PG Haelen
T0475 - 594632 I[Website van RD Maasland]
RD Maasland

RD Maasland staat al meer dan 50 jaar garant voor duurzaam beheer van afvalstoffen in de regio Midden-Limburg. Tot onze werkzaamheden behoren o.a. inzameling van huishoudelijke en bedrijfsafvalstoffen, beheer van milieuparken en straatreiniging.

Tijdens ons werk maken we voortdurend keuzes waarbij de balans tussen kosten en milieubelasting onze nadrukkelijke aandacht heeft. Mede hierdoor staan we in onze bedrijfstak al jaren in de top wat betreft kostenefficiency en milieurendement.
Daarnaast staat maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering bij ons hoog in het vaandel; om het bewustzijn over afval en milieu te vergroten verstrekken we voorlichtingsmateriaal aan burgers en bieden we basisscholen diverse educatieprogramma’s aan. Ook ondersteunen we gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet door o.a. het aanbieden van (leer)werkplekken voor mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van een plek op de arbeidsmarkt.

RD Maasland is een erkend leerbedrijf en is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.

Contact

Renewi
Lozerweg 58
6006 SR Weert
T0800-0130 I[Renewi]
Renewi

Wij zijn Renewi!

Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen in bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten.

In dit proces beschermen we de wereld tegen vervuiling, behouden we de eindige bronnen en stellen onze klanten in staat om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met onze diepgewortelde internationale expertise bieden we hen ook een uitgebreid productassortiment, gecombineerd met lokale service en aandacht.

Boven alles is ons team betrokken en bevlogen over onze missie: Waste no more.

Contact

RICK
Wilhelminasingel 12
6001 GT Weert
T0495-533954 I[RICK]
RICK

In elke fase van het leven brengt RICK mensen met kunst en cultuur in beweging. Via kunst leer je jezelf en de wereld kennen. Je ontdekt wie je bent en wilt zijn. Waar je grenzen liggen, wat je vrolijk stemt en ontroert. Maar ook wat er om je heen gebeurt en hoe jij daar naar kunt kijken. Kunst is de katalysator van zoveel moois.

RICK brengt kunst en cultuur naar het onderwijs en de samenleving. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen om zichzelf, elkaar en de wereld beter te begrijpen. Via educatieve programma’s op school en inspirerende activiteiten in de wijk delen we onze kennis en liefde voor kunst, ontwikkelen we talenten en maken we belangrijke thema’s bespreekbaar. Ook staat RICK voor genieten en doen! We bieden amateurtalent een podium om te stralen en groeien. Ruim 100 professionele docenten en coaches verzorgen samen een keur aan workshops en cursussen, afgestemd op ieders niveau, talent en ambitie. Muziek, dans, beeldend, fotografie, theater of taal; zelfs een mix is mogelijk. RICK laat grenzen vervagen. Door kunstdisciplines met elkaar te verbinden en van elkaar te leren, ontstaan de mooiste creaties.

Contact

Rijvers BV
Princenweg 7
6002 AK Weert
T0495-459000 I[Website van Rijvers]
Rijvers BV

Rijvers is toeleverancier voor de internationale meubel- en projectindustrie. Wij zagen en frezen plaatmaterialen, waaronder trespa, spaanplaat, MDF, multiplex en aluminium voor een breed klantenbestand in meerdere marktsegmenten. Rijvers staat voor meer dan plaatverwerking alleen. Een optimaal productieproces, engineering expertise en een uitgebreid machinepark, gekoppeld aan persoonlijke aandacht, stelt Rijvers in staat om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen. Van het vervaardigen van panelen tot het samen uitdenken en produceren van een meubellijn of een compleet interieurproject.

Wij halen voor u het beste uit iedere plaat!

Contact

Robert Bosch Packaging Technology BV
Industriekade 43
6001 SE Weert
T0495-574000 I[Robert Bosch Packaging Technology]
Robert Bosch Packaging Technology BV

Robert Bosch Packaging Technology B.V. is al meer dan 60 jaar de specialist op het gebied van verticale verpakkingsoplossingen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren verticale verpakkingsmachines voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Ons bedrijf, een middelgrote en wereldwijd opererende organisatie, behoort tot de Bosch divisie verpakkingstechniek en heeft naast de hoofdlocatie in Weert ook de verantwoordelijkheid voor meerdere productielocaties wereldwijd. Naast losse machines kunt u bij Robert Bosch Packaging Technology B.V. ook terecht voor complete verpakkingslijnen met name gericht op producten als koffie, suiker, pasta, snoep, koekjes, meel, rijst, cornflakes en noten. 

Contact

~SDO Schoonmaakdienstverlening VOF
Edisonlaan 18-E
6003 DB Weert
T0495-534812 I[Website van ~SDO Schoonmaak]
SDO Schoonmaak

De betrokkenheid van een familiebedrijf, de passie van vakmanschap, de kennis van 25 jaar ervaring: bij ~SDO combineren we die bouwstenen tot maatwerk in schoonmaak en service. Met ruim 150 medewerkers faciliteren wij onze opdrachtgevers in alle denkbare facetten; van schoonmaakonderhoud tot totaal vloeronderhoud en van industriële reiniging tot het voordelig inkopen van sanitaire middelen. Korte communicatielijnen en daadkracht zijn namelijk al ruim 25 jaar ons recept voor al onze succesvolle duurzame samenwerkingen.

~SDO Schoonmaak is in 1994 opgericht door Rob Oosting. SDO is een hecht familiebedrijf met een uitgesproken karakter.

~SDO Schoonmaak staat voor daadkracht. Geen ‘van-het-kastje-naar-de-muur-cultuur’, maar één direct aanspreekpunt voor al uw facilitaire vragen en uitdagingen. Onze persoonlijke aandacht en onze directe verbinding met de werkvloer zorgen voor de hoogste mate van kwaliteit en efficiëntie binnen de schoonmaakwerkzaamheden. Vanuit die basis houden we ons motto in ere: alle partijen moeten erop vooruit gaan.

Contact

Sekisui Alveo
Montageweg 6
6040 AG Roermond
T+31 (0)475 354 354 F+31 (0)475 328 056 I[Website van Sekisui Alveo]
Sekisui Alveo

Sekisui Alveo ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige polyolefine schuimen, hoofdzakelijk in Europa en Zuid-Amerika. Productontwikkeling is dankzij onze omvangrijke capaciteiten op het gebied van materiaalbeproeving en -toepassing één van onze erkend sterke punten. Innovatie is voor onze onderneming van centrale betekenis. Ons streven naar optimale kwaliteit en onze focus op de klant hebben ons tot Europees marktleider in het segment polyolefine schuimen gemaakt.

Sekisui Alveo maakt deel uit van de wereldwijd opererende Sekisui-groep met het hoofdkantoor in Tokyo (Japan). Tot Sekisui Chemical Co. Ltd. behoren meer dan 150 dochterondernemingen in Europa, Azië en Australië, alsook in de USA. Wereldwijd heeft de Sekisui-groep in totaal meer dan 20.000 medewerkers in dienst.
Ons hoofdkantoor is gelegen te Luzern (Zwitserland), onze drie productiebedrijven zijn gevestigd in Roermond (Sekisui Alveo BV), Bad Sobernheim (Duitsland) en Merthyr Tydfil (Wales, Groot-Brittannië). Daarnaast beschikken wij over lokale lokale verkoopkantoren in heel Europa en Zuid-Amerika.

Contact

SJG Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert
T0495-572100 I[SJG Weert]
SJG Weert

SJG Weert is een kleinschalig ziekenhuis dat zich kenmerkt door korte lijnen en verantwoorde en hoogstaande zorg op een klant- en servicegerichte wijze. Dagelijks staan ruim 1.000 professionals voor u klaar waarvan 100 gespecialiseerde artsen. Op een bewogen en betrokken manier verlenen zij kwalitatief deskundige zorg. Dat maakt SJG Weert een vertrouwde basis voor zorg dichtbij.  

Contact

Sligro Weert
Roermondseweg 95
6004 AR Weert
T0495-535783 F0495-520104 I[sligro]
Sligro

Sligro Weert is met een vloeroppervlakte van 8.000 m2 een verrassende aanwinst voor de talloze horecabedrijven in de omgeving. Elke foodprofessional in ons team is bij ons gastheer of gastvrouw. Talloze geuren en kleuren prikkelen de zintuigen van onze bezoekende klanten. Ons assortiment bestaat uit een keur aan versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Wij bieden een compleet concept wat haarfijn is afgestemd op grootafnemers, professionele horecabedrijven en retailers. Onze vestiging heeft een gunstige ligging en is goed bereikbaar via de verschillende uitvalswegen. Parkeergelegenheid is er voldoende.

Contact

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants
Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert
T0495-454444 I[SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants]
SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants begrijpt wat u verwacht van een accountant of fiscalist. Wij nemen op financieel en fiscaal gebied uw zaken waar. Ons doel is uw daadkracht te vergroten en samen te werken aan de toekomst van uw onderneming, waarbij onze betrokkenheid kenmerkend is voor onze aanpak. Wij kunnen u niet alleen adviseren binnen de accountancy of fiscaliteit, ook kunnen wij uw sparringpartner zijn op het gebied van internationaal ondernemen, bedrijfswaardering, vermogensadvisering, mediation, pensioenadvies, salarisadministratie, juridisch advies en digitalisering van uw administratie. 

Contact

T06 42 03 77 71 I[Taxi & Touringcar de Leeuw]
Taxi & Touringcar de Leeuw

Als personenvervoer  méér moet zijn dan vervoer alleen,  dan bent u bij Taxi & Touringcar de Leeuw – Ospel  aan het  juiste adres. Taxi & Touringcar de  Leeuw is een personenvervoerder pur sang en  kenmerkt zich door de hoge mate van servicegerichtheid die een oplossing heeft  voor al uw personenvervoervraagstukken.
 
Taxivervoer
Avondje uit? Ophalen of brengen naar een luchthaven? Directievervoer? Wij zijn van alle markten thuis.
 
Zorgvervoer
Wij zijn gecertificeerd CZ en VGZ zorgvervoerder. Maar ook voor het zorgvervoer van andere zorgverzekeraar bent u bij ons aan het juiste adres.  Daarnaast kan de klant bogen op gratis expertise van onze service medewerkers bij de aanvraag van uw vervoersmachtiging binnen het zorgvervoer.
 
Touringcar
Ook voor touringcarvervoer bent u bij ons aan het juiste adres.  Onze touringcars, met vakkundige chauffeurs, brengen u naar iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland.
 
Verhuur
Onze afdeling verhuur verhuurt personenbusjes tot een max. van 8 personen. Maar ook het huren van een rolstoelbus en zelfs een autoambulance behoort tot de mogelijkheden.
 

Contact

Timmermans kantoor en omgeving
Postbus 7
6040 AA Roermond
T0475-332834 I[Timmermans kantoor en omgeving]
Timmermans kantoor en omgeving

Als je nou iets van ons zou moeten zeggen dan is het dat we er trots op zijn al 159 jaar advies te geven. Elke klant is bij ons uniek en daarom wordt u ook zo behandeld.

Timmermans kantoor en omgeving kent vele gezichten, we verkennen de markt en zijn deskundig. Of het gaat om eenwerkplekaanpassing, een reparatie aan een machine of een scherpe aanbieding, bij ons is alles mogelijk. In onze showroom kunt u een stoel uitproberen, een kantoor uitzoeken, zich oriënteren opautomatiseringsgebied en de kantoorspullen afhalen

Projectinrichting is het specialisme van ons. Naast een goed advies en een passend voorstel denken wij mee over de totale inrichting van uw bedrijfspand. Daar praten we over. Al 159 jaar!

 

 

Contact

Trespa International
Wetering 20
6002 SM Weert
T+31 495 458 850 I[Website van Trespa]
Trespa International

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische materialen en internationaal wordt Trespa erkend als de meest vooruitstrevende ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken. Trespa heeft een goede reputatie opgebouwd vanwege de plaatmaterialen en de bijdrage die het bedrijf levert aan de architectuur.
Trespa zet zich vol passie en energie in om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften. De belangrijkste productlijn is Trespa ® Meteon ®, het programma architectonische platen voor gevels en exterieurtoepassingen waarmee Trespa marktleider is.

Contact

Utilicht B.V.
Straevenweg 11
6001 SH Weert
T088-2912200 I[Website van Utilicht]
Utilicht

Utilicht The Light Club, compleet en innovatief in verlichting
Niet teruggrijpen naar ‘dat deden we altijd al zo’, dát is innovatie.

Buiten de kaders denken. Anders kijken, anders zien. Het bekende loslaten. Weten wat er speelt. Niet meelopen, maar voorop durven lopen. Geen vraag te gek. Geen probleem onoplosbaar. Doorgaan waar anderen stoppen. Dat is Utilicht, The Light Club.

Utilicht The Light Club adviseert en ontwikkelt lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van retail tot horeca, exclusieve woonhuizen en grote utiliteitsprojecten. Utilicht beheerst alle aspecten van het licht. Gisteren, vandaag en morgen. Omdat lichttechnologie constant in beweging is, wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden. Zo kan steeds de beste oplossing voor elk vraagstuk worden aangedragen.

Contact

UWV WERKbedrijf
Arbeidsmarktregio's Noord-Limburg en Midden-Limburg
Prinsessesingel 10
5911 HT VENLO
T06-52464030 I[UWV WERKbedrijf]
UWV WERKbedrijf

In iedere onderneming is goed personeel belangrijk. In goede tijden bent u op zoek naar geschikte werknemers in slechte tijden moet u soms afscheid nemen van werknemers. In beide gevallen wilt u dat u goed en snel geholpen wordt.

UWV biedt samen met de regiogemeenten en de lokale SW-bedrijven aan werkgevers, via de WerkgeversServicepunten, praktische ondersteuning, advies en informatie bij het vinden van gekwalificeerd personeel.

UWV onderzoekt de arbeidsmarkt. Naast landelijke- en regionale arbeidsmarktinformatie bieden we informatie over kansen en sectoren.

Werkzoekenden ondersteunen wij bij het vinden van werk. Totdat zij weer aan het werk zijn, kunnen werkzoekenden bij ons terecht voor het aanvragen van een uitkering.

Contact

Verkoelen Dakspecialisten Weert BV
Celsiusstraat 19
6003 DG Weert
T0495-543000 I[website van Verkoelen Dakspecialisten Weert BV]
Verkoelen Dakspecialisten Weert BV

Verkoelen Dakspecialisten Weert BV is Specialist in Daken
 
Wij introduceren u met plezier én gepaste trots in onze wereld van dakbedekking, dakpannen, dakkapellen, dakgoten. 

Wij laten u onze specialismen zien als het gaat om:

Kijkt u ook zeker naar het laatste nieuws op het gebied van: duurzaam bouwen en asbest sanering

Contact

VIM BV
Reubenberg 16
6071 PS Swalmen
T033-87 00 200 I[Website van VIM]
VIM BV

VIM BV, de supply chain regisseur, is een 3PL en 4PL logistieke dienstverlener die diverse logistieke diensten voor klanten verzorgt, dit kan gaan van alleen warehousing tot aan volledige logistieke ontzorging van alle werkzaamheden in de gehele supply chain. VIM BV is met name actief in de Fashion, Lifestyle en Sport branche.

VIM BV maakt onderdeel uit van de Greenway Groep. Greenway ontwikkelt logistieke concepten, innovaties en collectieve deals voor branche organisaties.

Contact

Weert Magazine
Graafschap Hornelaan 140H
6004 HT Weert
T06-51345652 I[Website van Weert Magazine]
Weert Magazine

Weert Magazine, het blad dat écht verbindt……

Weert Magazine bestaat sinds 2008 en kan sindsdien rekenen op een trouwe schare lezers.
Het magazine biedt vooral plaats voor ‘human interest’. Verhalen die gaan over mensen zoals u en ik. Herkenbaar en dichtbij uit onze eigen regio. Wij schrijven over gebeurtenissen, situaties of geven impressies van bijvoorbeeld evenementen. De verhalen hebben diepgang, roepen emotie op of hebben een luchtig karakter. Echter geschreven vanuit respect voor de betrokkene.

Eigentijds, energiek, vernieuwend en met lef karakteriseren het blad en de mensen die het maken.

Weert Magazine heeft zich ontwikkeld tot een krachtige partner die altijd in verbinding staat met zijn doelgroep. Persoonlijk, via het blad of via digitale media. Samenwerken met Weert Magazine biedt u als zakenpartner vele voordelen. Korte dynamische lijnen tot uw doelgroep, snelle en adequate oplossingen voor uw communicatie vraagstukken en vooral exposure en herkenning in een veel gelezen blad.

Contact

Weert Media
Tungelerdorpstraat 43
6005 RH Weert
T0495-524380 I[Weert Media]
Weert Media

Bij Weert Media houden we de gemoederen graag bezig. Door te inspireren met beelden en te verleiden met tekst. We bouwen aan relaties, motiveren tot deelname en bewegen tot trouw. Emotie is daarbij altijd het uitgangspunt. We doen dingen die mensen niet verwachten en raken hen daarmee vol in het hart. Of het nu gaat om een advertentie, interview, layar of hip artikel in het Just Young Magazine. Daarom maken onze relaties graag gebruik van onze media-projecten. Weert Media wordt inmiddels beschouwd als vernieuwende grondlegger van effectieve en spraakmakende concepten als bijvoorbeeld De Stadsagenda Weert.

Communicatie 
Wij geloven dat mensen alleen die boodschappen horen en zien, die ze zelf kiezen. Vanuit die overtuiging bieden we diensten aan op het gebied van loyaliteitscommunicatie, interne communicatie en actiecommunicatie. Weert Media ontwikkelt en produceert voor meer dan 150 relaties in Weert een scala aan communicatiekanalen, waaronder print, online, mobiel en video. Trouwe relaties zijn goud waard. Met onze doeltreffende aanpak zijn we in staat om zowel uw klanten als medewerkers te bereiken en te beroeren. De manier waarop we dat doen verschilt per opdracht, al was het alleen maar omdat elke relatie tussen een bedrijf en zijn klanten anders is.

Team 
Ons team is samengesteld uit de beste mensen met veel ervaring op mediagebied. Wij weten als geen ander met welke content je een doelgroep kunt beroeren en hoe je het beste effect kunt sorteren binnen het beschikbare budget. Wij zijn dag in dag uit met content bezig, in al zijn verscheidenheid, voor verschillende doelgroepen en met wisselende doelstellingen. Deze motivatie vindt zijn oorsprong in het diepgewortelde journalistieke enthousiasme om de doelgroep mee te nemen in een verrassend verhaal.

Contact

Wellcoll Automotive BV
Milieuparkweg 2
6136 KP Sittard
T088-7580884 I[Wellcoll Automotive BV]
Wellcoll Automotive BV

WellColl Groep is dé mobiliteitspartner voor Limburg. Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert bieden wij zowel de particuliere als de zakelijke markt de volgende diensten en producten aan:

 • autoschadeherstel
 • caravan- en camperservice
 • ruitschade
 • autoverhuur en autolease
 • bedrijfswageninrichting
 • voertuigvolgsystemen
 • auto-aanpassingen
 • designspuiten
 • oldtimerrestauratie

Wij zijn als WellColl Groep op zoek naar de ‘verduurzaming’ binnen de automotive-sector. Voorbeelden zijn ons certificaat ‘duurzaam repareren’, leasing van hybride en elektrische auto's, milieubewust geproduceerde inrichtingen die in iedere bedrijfswagen voor gewichtsbesparing zorgen en monitorsystemen voor het groene rijden. Onze mobiliteitsadviseurs zijn actief bezig met de drie bekende P's. People, Planet, Profit.

Contact

Wonen Limburg
Willem II Singel 25
6041 HP Roermond
T088-3850 850 I[Website van Wonen Limburg]
Wonen Limburg

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. We zijn een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt. Wij beheren 25.000 woningen en maatschappelijk vastgoed en er werken ruim 275 medewerkers bij Wonen Limburg. 

Als corporatie nemen we onze taak serieus. We spelen steeds beter in op onze maatschappelijke opgaven. Hoe doen we dit? We luisteren naar de vraag en behoefte in de samenleving. Zoeken hierbij steeds naar samenwerking. Wij zetten ons graag elke dag opnieuw in voor betere buurten, voor goed, veilig en betaalbaar wonen, voor een thuis voor iedereen. Dat doen we samen. Met onze huurders, onze partners en al onze medewerkers.
Met onze projecten maken we als woningcorporatie het verschil voor huurders en andere belanghebbenden.

Contact

XXL Traffic BV
Graafschap Hornelaan 116a
6004 HT Weert
T0495-450833 I[Website van XXL Traffic]
XXL Traffic BV

Regio Verkeersregelaars is een allround dienstverlening voor wegbeheerders, infra bedrijven, overheden, en evenementenorganisaties.

Dienstverlening van XXL TRAFFIC:

 • Beroepsmatige verkeersregelaars
 • BRL medewerkers
 • Verkeersbegeleiders t.b.v. groen onderhoud
 • Verkeersbegeleiders t.b.v. kraanwerkzaamheden
 • Botsabsorber chauffeurs
 • Evenementen regelaars
 • Parkeerstewards
 • Beveiligingspersoneel

Vakmanschap en Kwaliteit zonder compromissen, dat is waar de medewerkers van XXL TRAFFIC BV verkeersregelaars voor staan. Iedere medewerker is zich bewust van het feit dat veiligheid door samenwerking en helderheid in de uitvoering een must is. Zij staan achter de stelling: "Wij doen het goed en anders doen wij het niet!"

Contact

Zuidlease B.V.
Industriestraat 31b
6135 KG Sittard
T046-4581767 I[www.zuidlease.nl]
Zuidlease B.V.

Zuidlease is een universele leasemaatschappij die zich richt op de Limburgse markt. Sinds de oprichting in 1992 kiezen wij bewust voor regionaal werken waardoor persoonlijk contact wordt bewerkstelligd en wij snel en flexibel kunnen inspelen op zaken die bij relaties spelen.

Maatwerk in mobiliteit
Wij bieden diverse vormen van leasing van alle in Nederland leverbare personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 kg. Of het nu één of meer auto’s betreft; wij maken geen onderscheid op het gebied van service en ondersteuning.  Zowel bij aanschaf als onderhoud is de dealerkeuze vrij.

Ons lease aanbod
Operationele lease | Netto Operationele lease | Financial lease | Shortlease | Starterslease | Sale & Lease Back | Roll & Ride

Zuidlease, uw sleutel naar onbezorgde mobiliteit

 

Bekijk hier ons digitaal magazine

Online show 'De inclusiefste mens' was e...

Mieke Wijnen winnaar van online sho...

Na talloze webinars en masterclasses org...

BASF is nieuwe partner van Konnekt...

We zijn ontzettend trots dat we het bedr...
Webinar van kramp naar kracht
Webinar van kramp naar kracht
Bron: Men of Media
Bron: Men of Media
Bron: communicatie Konnekt'os
Bron: communicatie Konnekt'os
webdesign: Artis.