Kennissessie bij Blankers

    Blankers Schoon in Weert vormde op woensdag 21 februari het podium van de kennissessie over ‘Gedeelde waarden, toegevoegde waarden’. Waarden is een begrip dat we allemaal kennen. Maar dat tegelijk nog best wat scherpte kan gebruiken. Want kloppen die waarden wel met dat wat je op de werkvloer doet en naar buiten uitstraalt?

    Rob Vercoulen van BUDDIE stelt dat medewerkers de belangrijkste bepalende factor vormen voor het succes van een bedrijf. Bij het binden, boeien en ontwikkelen van deze medewerkers is goede communicatie essentieel. Daar gaat het nog weleens mis. Rob liet ons ervaren hoe moeilijk het is om de juiste vragen te stellen. En dus écht contact te maken.

    Joop Engelen van NLG Buitenkansen bood zijn medewerkers trainingen aan om beter met elkaar te communiceren. “Wil je net als ons werken met mensen die wat meer begeleiding nodig hebben, biedt dan kansen, denk in mogelijkheden en luister.”

    Ivo Joosten eindigde de sessie met een talk over hoe jij als werkgever je bedrijfswaarden écht laat voelen door je medewerkers en relaties. Ivo zet daarbij in op geloofwaardige verhalen en geeft daarmee betekenis aan die waarden. Naast inhoudelijk spreker vervulde Ivo vandaag ook de rol van dagvoorzitter.

    Bedankt voor de gastvrijheid Ruud Danklof, voor de fantastische entourage jouw woorden op het podium.